MENU

Waarom je juist nú met je moeder op vakantie...

Festival

Festivals zonder alcohol

baby

augustus 12, 2017 reageren (0) Views: 1041 Life Larissa Hendriks

Oh baby baby, how was I supposed to know…

Wat zijn er de laatste dagen vreselijke verhalen verschenen over die lieve, schattige baby’s. Helaas zijn het niet hele goede berichten en juist vooral erg verontrustend.

Baby in de koelkast

Het meest heftige baby-nieuws even als eerste: twee Amerikaanse tieners hebben dus (vraag me niet waarom) tijdens het babysitten een huilende baby in de koelkast gelegd en de deur dicht gedaan. Pardon? Vreselijk… Dat is precies wat de politie dacht toen zij de beelden zagen want zij grepen (gelukkig) direct in!

Dan denk je natuurlijk van: “dat zullen vast wel meiden zijn geweest van zo’n oppassite geplukt zijn”. Nee hoor, één van de twee meiden is namelijk het nichtje van deze arme baby. De Telegraaf liet weten dat de meiden opgepakt zijn en dat is helemaal begrijpelijk. Ze zijn al verschenen voor de kinderrechter en dinsdag moeten zij dus weer voorkomen.

Deze twee tieners zouden wellicht een verkeerde opvoedstijl hebben gehad als we het onderzoek van University College London moeten geloven. 5.000 mensen werden vanaf hun geboorte gevolgd en zo blijkt dat ouders vaker “nee” moeten zeggen. “Kinderen hebben regels en grenzen nodig, maar moeten ook kou en honger voelen, kunnen vallen en zich pijn doen, zodat ze leren van hun fouten,” laat Gummer weten.

Deze baby heeft hopelijk zeker van zijn fout geleerd

Wie herkent dat gevoel wel, je zit heerlijk in de auto en hebt eigenlijk geen eens zin om uit te stappen. Deze baby nam dat gevoel wel heel serieus… Toen hij eenmaal de enige in de auto was, pakte hij de autosleutel en nam het initiatief in handjes door de auto op slot te doen. Moeders stond verschrikt buitengesloten.

Nog maar acht maanden oud, hoe leg je aan deze baby uit dat hij de deur weer even open moet doen? Laat staan “hoe”! Blijkbaar is het in de auto blijven zitten toch niet zo optimaal als we soms denken want al snel begon de baby te huilen en te zweten. Toen is de ruit maar ingeslagen om het mannetje uit zijn lijden te kunnen verlossen.

Tags: ,