MENU

Voetjes van de vloer en in het water met...

Dam tot Damloop

De magie van de Dam tot Damloop

solar

augustus 13, 2017 reageren (0) Views: 3341 Events, Vlogs Larissa Hendriks

Of je eventjes je drugs aan me wilt laten zien?

Wat een weekend! Samen met Marciano, Gilliano, Celso en Jamie van FierceTV bezocht ik het Solar Weekend als one of the guys. Naast een hoop zin, brachten we ook een grote strijd mee naar Roermond. Team #BLVD vs Team #FierceTV. Time for some serious business…

Na een autorit van twee uur kwamen we op de vrijdagavond aan bij Solar Weekend in Roermond. Nadat we de auto eenmaal op de parkeerplaats hadden staan en onze bandjes hadden opgehaald was het inmiddels alweer donker geworden en (ik had dit niet verwacht) de hele camping stond al overvol met tenten…

Wat nu? Een plekje zoeken in het donker was al een opgave, laat staan in het donker de tenten opzetten! Dat zagen we niet zitten en dus besloten we nog een paar uur van de Partysquad mee te pakken in de feesttent en vervolgens maar een nachtje in de auto te pitten.

Even niet tegen ruggen en borsten kijken

SOLAR FESTIVAL DAY #1

Oke, in de auto slapen is niet optimaal, maar dat heb ik ook weer meegemaakt. Uiteindelijk was de auto niet heel veel slechter dan een tentje op de camping aangezien het flink begon te regenen in de nacht en ook in de ochtend was het nog aan het regenen. Zodra het weer iets is opgeklaard maken we ons klaar voor de eerste festival dag.

De tenten moeten nog opgezet worden, dit is direct de eerste challenge voor Marciano en mij. Wie kan het snelst de tent opzetten?! Verrassend vlot stond mijn tentje redelijk stabiel, de tenten van Jouwfestivaltent.nl zijn dan ook super easy op te zetten. Alleen lag die van Marciano nog op de grond alsof hij deze net uit de verpakking getrokken had. Nice.

Om ons voor te bereiden op challenge #2 bunkerden we vers gemaakte pasta van Pasta Joe. Deze pasta wordt vers gemaakt in de foodtruck en dat was te proeven. “Doe mij nog maar zo’n bak!” zei Jamie naast me. Geen tijd, Marciano en ik moeten zo snel mogelijk drie festivalgangers 20 keer laten opdrukken… Moeilijk! Een paar jongens wisten mij te helpen en dat op 1 arm, daarom verdienden hun het pakket van FreakyGlasses.

In the house of house

Line-up hoogtepunt op deze dag was voor mij: LVNDSCAPE, in “the house of house”. Hij draaide heerlijke deuntjes. We hadden ons plekje wel gevonden hier met een prachtig uitzicht op alle feestende festivalgangers. Ik was hier wel blij met mijn oor bescherming-dopjes van Alpine, we stonden namelijk vlak boven de dj. Na afloop van het festival feestten we nog even door op de camping met Kriss Kross Amsterdam, helemaal top!

Lvndscape genoot nog even van zijn collega’s

SOLAR FESTIVAL DAY #2

Het zonnetje schijnt! Heerlijk, een stuk beter weer dan gisteren en dat maakt direct de sfeer op de camping een stuk vrolijker. Rokjes, jurkjes, korte broeken en een brede lach op iedereens gezicht. Met het zonnetje in ons gezicht genieten we van een heerlijke smoothie van Acai events.

Het genieten duurt niet al te lang of we moeten ons alweer klaarmaken voor de laatste challenge, de allesbepalende challenge… Maar eerst: koffie! Thank god dat Piaccino aanwezig was op Solar. Deze meid kon ik wel knuffelen want man, wat had ik die koffie nodig na vrijdagavond, zaterdag, zaterdagavond en zaterdagnacht dansjes gewaagd te hebben. De koffie was ook gelijk een goede voorbereiding op de laatste challenge: krijg twee festivalgangers zo ver hun drugs aan jou te laten zien.

Wie zal er winnen? Het is te zien in de video die binnenkort online zal komen, lekker vervelend ben ik he? Na genoten te hebben van een zeer goed vullende bak comfortfood van CurryUp begonnen alweer de laatste uren van Solar…

De studentjes Mr Belt & Wezol

Line-up hoogtepunt op deze dag was voor mij Mr Belt & Wezol, maar ook Franky Rizardo verraste me met fijne beats waar we heerlijk op los konden gaan. Wéér was house of house de place to be. Ik ben zeer benieuwd naar de dj’s die op Solar 2018 zullen knallen. Wie het ook zullen worden, ik ben er alweer klaar voor!

Solar 2018, here we come…

Shirtje in hoofdfoto: Monki
Credits van de hoofdfoto: Celso de Sanders

Tags: , , , ,