MENU

Je bent jong en je wilt wat

theatertips

Theatertips

Herfst

september 11, 2017 reageren (0) Views: 1474 Life Iza Verschuur

Waarom het niet erg is dat de herfst weer is begonnen

Nu de dagen weer korter worden, de temperaturen lager zijn en de festivals aan hun einde komen, is de herfst weer officieel begonnen. Sommige mensen missen de zomer nu al en worden alleen maar somber van dit weer. Voor mij is niets minder waar en ik ga mijn best doen om ook de zomer liefhebbers onder ons in te laten zien dat de herfst helemaal niet zo erg is.

Alleen maar gezelligheid

Om te beginnen moet het typische herfstweer niet gezien worden als naargeestig. Je kunt met vrienden gezellig binnen zitten, luisteren naar het getik van de regen buiten en genieten van wat echte quality time. Elkaar uitdagen in een (drank)spelletje en rollen van het lachen. Dat kan ook nog eens allemaal in een joggingbroek, want jullie zitten toch in de privacy van een eigen huis.

Aan het werk

Het vakantieseizoen is voor de meesten inmiddels ook voorbij. Dat betekent terug naar school of weer aan de bak op het werk. Mijn productiviteit wordt een stuk lager als ik naar buiten kijk en een prachtig zonnetje zie. Het enige waar ik op dat moment aan kan denken is waarom ik niet op het strand lig. Wanneer het slecht weer is, pak ik een kop thee en ga ik harder aan de slag dan wanneer het mooi weer is. Buiten is er toch niets beters te doen!

Herfst

Lekker huismussen

Het einde van de zomer betekent ook het einde van het komkommerseizoen. Al mijn favoriete televisie series zijn weer terug. Na een lange dag hard werken is niets lekkerder dan thuiskomen, de natgeregende kleding inruilen voor een warme deken en neerploffen op de bank om te genieten van irritatie tv.

Dit allemaal maakt de herfst natuurlijk het perfecte seizoen voor de huismussen onder ons, maar als je meer outgoing bent zijn er ook zat dingen om binnenshuis te doen met vrienden. Dit weer verpest de gezelligheid niet, maar maakt het allemaal juist nog gezelliger.

Tags: ,