MENU
tandenpoetsen

Tandenpoetsen is hartstikke makkelijk… Toch?

Ja hoor, het is weer in het land: Sinterklaas-snoepgoed

verhuistips

september 16, 2017 reageren (0) Views: 2201 Life Larissa Hendriks

Vuilniszakken om je kleding en meer verhuistips

Verhuizen doen we, als het goed is, allemaal wel eens in ons leven. Uiteindelijk op een nieuw plekje zitten kan een geweldige nieuwe start zijn. Helaas gaat er nogal wat werk vooraf, zoals inpakken… Aangezien wij weten dat niet iedereen dit heel leuk vind om te doen, geven we je in dit artikel een aantal tips!

Organiseer je inpaksessie

Begin bijvoorbeeld met je eigen kamer en schrijf op die dozen “slaapkamer”. Op deze manier kan je ook heel georganiseerd weer uitpakken in je nieuwe kamer. Wel kan je ook iets hebben aan de spullen uit je slaapkamer voor het inpakken van je keuken spullen en vice versa. Gebruik bijvoorbeeld sokken om je glazen te beschermen, handdoeken om serviesgoed en folie om bodylotion goed in het flesje te houden.

Vuilniszakken om je kleding

Klinkt misschien maf dit en nee, het is niet om je kleding te beschermen. Een vuilniszak halen over een aantal opgehangen kledingstukken is een stuk makkelijker dan al je kleding stuk voor stuk je kast uit halen, toch? Op deze manier kan je kleding aan de hangertjes blijven en ben je ook direct een stuk sneller klaar bij het inladen van de kast in je nieuwe slaapkamer.

Boekenliefhebbers hebben het meest aan deze volgende tip, maar ook de rest van jullie opgelet! Niet iedereen leest meer zoveel boeken, toch zijn er meer in je huis dan je zou denken. Bijvoorbeeld schoolboeken, fotoalbums, boeken die je ooit nog zou willen lezen en kookboeken. Verzamel ze allemaal en stop ze in een rolkoffer, dat bespaart je een hoop gesjouw!

Inpakken gedaan? Wegwezen!

Tijd voor een nieuwe start, een nieuw plekje en nieuwe buurtjes (hopelijk maken ze niet al teveel herrie). Voor je van gedachten verandert: pak die dozen en begin deze te verhuizen naar je nieuwe locatie. You can do this!

Tags: ,