MENU
make-up

Make-up, het is niet meer alleen een vrouwen-ding

borstvoeding

Borstvoeding, het zou normaal moeten worden!

inrichten

september 27, 2017 Reageren (1) Views: 1307 Life Larissa Hendriks

Een huisje inrichten, dat kan nog een pittige opgave zijn!

Het kan zo leuk zijn, maar tegelijkertijd is het ook heel erg lastig: je huis inrichten. Het liefst doe je het direct goed zodat de inrichting een langere tijd mee kan gaan. Daarnaast wil je er ook niet té veel tijd insteken, want wanneer je verhuist heb je meer aan je hoofd dan alleen maar het inrichten van je nieuwe huis. Er komt een hoop bij kijken! Daarom voor jou, in dit artikel, een aantal tips.

Waar te beginnen!

Vaak weten we niet hoe we moeten beginnen, dit gebeurd al snel bij een grote schoonmaak, laat staan bij de inrichting van je huis! Creatief of niet, jongen of meisje, dit zal je absoluut helpen bij jouw eerste stap in de goede inrichting! (See what I did there). De eerste tip is: een moodboard vol inspiratie en richtlijnen maken! Met dit moodboard heb je niet alleen een goede richtlijn om je aan een bepaalde sfeer te houden, ook geef je hierop aan welke belangrijke elementen je sowieso wilt creëren in je huis. Om een paar voorbeelden te noemen: trainkamertje, rustkamer, inspiratiehoekje, kantoor plekje, etc.

Kleine ruimte?

Vooral bij je eerste woning zal er niet ontzettend veel ruimte zijn om in te richten. Dat betekent niet dat je geen ruimte kan creëren! Tips voor een ruimer lijkende woning: maak gebruik van lichte kleuren, gebruik plantjes of andere decoraties om ruimtes van elkaar apart te laten lijken, schaf multifunctionele meubelstukken aan en probeer eens zwevende meubels!

Grote ruimte?

Waarom zou je tips nodig hebben voor een grote ruimte vraag je? Nou, dit kan best snel een koele indruk geven wanneer je niet genoeg spullen hebt om de ruimte mee in te richten. Koop je vooral niet helemaal gek op bijvoorbeeld HomingXL.nl aan meubels, een paar is wel leuk uiteraard, maar er zijn ook andere manieren om meer warmte aan een grote ruimte te geven. Probeer bijvoorbeeld een sterrenprojector lampje, tekstbehang of een vloerkleed met print uit!

Tags: , ,