MENU
latex trend

Latex: ordinair of heel trendy?

Wat doen we met ons haar dit najaar? Doe...

Geraldine Kemper

oktober 9, 2017 Reageren (1) Views: 2069 Fashion Iza Verschuur

Geraldine Kemper X Decoded

Wanneer je als presentatrice de hele wereld over reist, weet je hoe belangrijk het is om goede, maar ook mooie bagage te hebben. Afgelopen maandag lanceerde Geraldine Kemper haar zelfontworpen tassenlijn van Decoded in Hudson’s Bay Amsterdam. BLVD mocht hierbij aanwezig zijn.

Geraldine ontwierp een strakke en functionele tassenlijn van zwart zadelleer. De briefcase, backpack, weekendtas, toilettas en de fannypack zijn in de collectie te vinden. Zij worden aangevuld door iPhone hoesjes en paspoort houders.

Unisex

Het was voor Geraldine belangrijk dat de collectie gedragen kon worden door mannen en vrouwen. Door de strakke look van het zwarte leer is de collectie dan ook voor iedereen. Het zijn tijdloze tassen van topkwaliteit, subtiel bestempeld met GK (de initialen van Geraldine).

Op reis

Een paar dagen voor de lancering was Geraldine nog te vinden op Ibiza en dáárvoor was ze nog op reis voor ‘Trippers’ van BNN. Ze reist dus enorm veel voor haar werk, maar ook voor zichzelf. Ze liet weten dat al dat reizen toch wel zwaar is voor het lichaam, maar dat goed eten en gezond proberen te blijven echt wel helpt. Toch heeft ze het er zeker weten voor over, omdat het alleen maar vette dingen zijn die zij meemaakt op haar reizen. Het is dan natuurlijk ook niet mis als er een mooie ingepakte tas klaar staat voor vertrek.

Geraldine aan ons

Omdat Geraldine zo een powervrouw is die het allemaal geflikt heeft, vroeg BLVD haar om wat advies voor onze YUP’ers. Dat was vooral om zoveel mogelijk kansen aan te grijpen en zo veel mogelijk te blijven doen. Grijp alle kansen die je kan krijgen aan!

Als Geraldine zich nog een keer in een samenwerking met een merk mocht stortten zou zij het liefst een lijn jassen op de markt brengen. Hopelijk gaat zoiets snel gebeuren, want de tassencollectie is ook prachtig. Je kunt de collectie vinden op de website van Decoded!

Geraldine

Tags: , ,