MENU
American Assassin

American Assassin, een échte spionagefilm

Halloween

Het is bijna Halloween

hotspots

oktober 16, 2017 reageren (0) Views: 1658 Events Manon Munnix

De hotspots van ADE dit jaar!

Amsterdam staat van 18 tot 22 oktober weer in rep en roer. Het grootste muziekwalhalla van Nederland, het Amsterdam Dance Event (ADE), staat namelijk weer voor de deur. Nederlands trots binnen de muziekwereld is overal in Amsterdam te vinden. Van DJ Martin Garrix tot aan Sam Feldt gaan Amsterdam op zijn kop zetten. Wil je er ook bij zijn, maar geen idee waar je naar toe moet gaan? Lees dan snel verder voor de last minute tips!                                         

The Butchers Social Club

Nooit meer een döner kebab na het uitgaan, maar gewoon tijdens het feesten genieten van een lekkere burger? Dat kan bij THE BUTCHER Social Club! En het leuke is, zij zijn er dit jaar vroeg bij. Om heerlijk in de stemming te komen begonnen zij afgelopen zondag al met het eerste ADE feestje! Verder komen namen als Burak Yeter en Young Gunz nog voorbij.

Amsterdam RAI

Ben je stiekem een beetje fan van Martin Garrix? Dan is de Amsterdam RAI de juiste plaats voor jou! Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober staat de jonge wereldster in de grote beurshal. Vorig jaar deed Garrix zijn eerste ‘all ages’ show en dit was hem zo bevallen dat hij dit principe dit jaar nog een keer over doet.

MAD FOX

Zin in een high-class nachtclub? Trek die hoge hakken of dat mooie pak maar aan! Deze fancy club onder de grond is de hele week in beslag genomen door grote namen uit de DJ wereld. Tijd om je mee te laten slepen door DJ’s als Erik Morillo, Jean Claude Ades en Gianluca Vacchi. Zin om extra uit te pakken? Reserveer dan je VIP tafel.

Jimmy Woo

Deze fenomenale club is natuurlijk onmisbaar tijdens ADE. En zoals altijd, gaat er een feestje gebouwd worden! Jimmy Woo staat de hele week in het teken van de Spinnin’ talenten. Je hoort hier de grootste namen als Jay Hardway, Firebeatz, Don Diablo en Bali Bandits.

Club NOVA

Deze tweede ‘Jimmy Woo’ is er dit jaar ook weer bij. Je weet het misschien niet, maar wie heeft er veel samengewerkt met Nederlands jongste trots, Martin Garrix? Justin Mylo! Hij heeft onder andere meegewerkt aan de bekende hit ‘Bouncy bob’. Als je van future bounce houdt, is club Nova een toffe hotspot.

Kom jij ook de sfeer proeven?

Naast deze toffe clubs is er natuurlijk nog veel meer te beleven, zo zijn er feesten in de duurste hotels, maar ook op pleintjes. Vergeet ook niet nog even wat aan je gezondheid te doen, zo kan je 21 oktober meedoen aan Spartan Race. Kortom, Amsterdam is aankomende week the placet to be. Al is het alleen maar om een beetje van de sfeer te proeven, gaan!

 

Tags: , , , , ,