MENU
Halloween

Het is bijna Halloween

ADE

Het Nederlandse technowalhalla dat nooit teleursteld

partymacher

oktober 18, 2017 Reageren (1) Views: 1022 Events Larissa Hendriks

De kans op een carrière in de party-industrie

Apenkooi Events en Rabobank Amsterdam lanceerden op donderdag 5 oktober “Partymacher”, een zoektocht naar hét nieuwe clubconcept gericht op Amsterdamse studenten. Ben je een student? Dan kan je je idee pitchen in een korte video en maak je kans op €2.500 startkapitaal van Rabobank Amsterdam én mag je je eigen feest geven op donderdag 7 december 2017 in De Marktkantine in Amsterdam!

Iedereen begint ergens…

Ben je ambitieus? Dan is dit jouw kans. Iedereen begint ergens en dit is dé kans om snel omhoog te schieten met jouw clubconcept. Apenkooi Events, oprichter van onder andere DGTL en Straf_werk en zelf ook ooit als clubavond begonnen. Zo onbereikbaar is die droom van jou dus niet!

Wat moet je doen?

Stel een creatief concept en visie op van hoe een perfecte clubavond er volgens jou uit zou moeten zien. Pitch deze vervolgens in een video, een beetje krachtig en met geloof in jouw concept uiteraard. Je kan meedoen tot en met zondag 29 oktober. Tot die tijd heb je de tijd (lekker dubbelop) om minimaal 100 stemmen binnen te slepen. Snel inzenden dus!

De nieuwe Partymacher van Amsterdam wordt bekendgemaakt op maandag 30 oktober en kan flink aan de bak, want al op donderdag 7 december komt zijn clubconcept tot leven in De Marktkantine. Geen zorgen, je zal professionele begeleiding krijgen van experts van Apenkooi Events op het gebied van onder andere marketing, productie en design. Leer je dus nog wat van ook!

Een carrière in de party-industrie

Wij (en Apenkooi Events en Rabobank Amsterdam) kunnen jou natuurlijk niets beloven, maar denken wel dat je grotere kansen hebt op succes in deze party branche wanneer je deze ervaring in de pocket hebt. De winnaar leert onwijs veel van deze ervaring (van marketing tot aan design) en uiteraard kan je het winnen van Partymacher 2017 op je CV zetten!

Voor alle deelnemers: heel veel succes!

Tags: