MENU
Vespa Sei Giorni

Het legendarische verhaal achter de “Vespa Sei Giorni”

Virtual Reality

Room Escape The Game nu met Virtual Reality, ontsnap...

moshi

november 7, 2017 reageren (0) Views: 1074 Gadgets Marvin Passage

Moshi maakt alles elegant

Als jij een Apple product bezit, dan is dit dé online store voor je accessoires. Niet getreurd, ook voor andere merken maken zij prachtige design accessoires. Apple heeft nou eenmaal een bepaalde visie achter hun producten waar de ontwerpen van Moshi naadloos bij aansluiten. Simpel, strak maar óh zo elegant. Nu hebben zij een iets nieuws voor ons gemaakt. USB-C met een Moshi touch.

USB-C

Misschien heb je er nog nooit van gehoord. Maar als je over een recente Apple MacBook of MacBook Pro, Nintendo Switch, Google Pixel of Samsung Galaxy beschikt, maak je er al gebruik van: USB-C. Deze nieuwste variant van het aloude USB-protocol wordt langzaam maar zeker de standaard. USB (voluit Universal Serial Bus), een verbindingsstandaard die breed gebruikt wordt om devices met computers te verbinden.

Zouden we toch bijna het allergrootste voordeel vergeten: USB-C-stekkers kennen geen onder- of bovenkant. Met andere woorden: nooit meer op de tast rommelen – inpluggen en klaar is Kees. Als dat geen vooruitgang is, weten wij het ook niet meer!

Hardcase protector Iphone X

Moshi maakt niet slechts USB-chargers, maar hebben een scala aan producten op hun website. Zo hebben ze ook ingespeeld op de nieuwste Iphone X! Iedereen heeft wel eens zijn of haar telefoon laten vallen… waaronder ik. Barsten in je scherm, glas in je vinger, weggevallen pixels, zwaai alles maar vaarwel. Ben jij de trots eigenaar van een gloednieuwe Iphone X, neem dan hier een kijkje voor jouw eigen hard-case protector.

Moshistory

Met een achtergrond in materiaalwetenschappen en techniek creëert Moshi’s inhouse designteam al sinds 2005 premium accessoires en randapparatuur. Als pionier in Apple accessoires hebben zij de afgelopen zeven jaar wereldwijd meer dan 12 miljoen iPhone cases verkocht.

Moshi is niet enkel ontwerper van mobiele telefoonhoesjes, maar heeft ook meer dan honderd gebruiks- en ontwerpoctrooien die ruim 450 verschillende soorten producten omvatten. Als hardwareontwikkelingspartner met Apple, Microsoft en als eerste elektronicabedrijf dat gecertificeerd is voor het Made for Google programma, zijn Moshi producten verkrijgbaar op meer dan 20.000 verkooppunten in 90 landen over de wereld.

Tags: , ,