MENU
amstel live 2018

14.000 vrienden bij de Vrienden van Amstel Live

Our/Amsterdam Vodka

New on the block: Our/Amsterdam Vodka

valentijnsdag

februari 8, 2018 reageren (0) Views: 1154 Events Iza Verschuur

Single op Valentijnsdag

Het is weer februari. Overal worden er berichten geplaatst over Valentijnsdag en wat jij en je partner voor romantische dingen kunnen gaan doen. Dozen chocolade, knuffels en Valentijn acties in de winkels, maar wat ga je doen op deze dag als je single bent?

Overal romantische producten

De meest romantische dag van het jaar wordt Valentijnsdag genoemd, maar eigenlijk is het gewoon iets dat bedacht is om extra spullen te verkopen aan de klanten. Het is natuurlijk ook een goed excuus om je partner even te verwennen als je niet single bent. Toch worden singles soms wel gek van al die romantische spullen die naar hun hoofd worden gegooid, want er wordt toch een nadruk gelegd op het feit dat jij nog single bent.

Wat ga je doen met Valentijnsdag?

Als al je vrienden die in een relatie zitten op romantische dates gaan, ga jij gewoon iets totaal anders doen. Weg van al dat gezwijmel! Houd bijvoorbeeld met je single vrienden een filmavond. Niet allemaal romantische komedies, maar ga voor horrorfilms of spannende actiefilms. Dan vermijd je die nadruk op de romantiek helemaal!

Romantisch dineren

De verplichte Valentijn diners kunnen behoorlijk ongemakkelijk zijn. Neem een single vriend of vriendin mee en reserveer bij een romantisch restaurant. Lekker alles bestellen wat jullie willen hebben, ook een grote hamburger of misschien spareribs. Jullie hoeven toch geen rekening te houden met jullie uiterlijk. Neem er een lekker drankje bij en jullie hebben zeker weten plezier terwijl jullie naar die ongemakkelijke dates kijken.

Als je echt de enige single bent in je vriendengroep, een lekker avondje op de bank met een glas rode wijn en een leuke serie is altijd goed! Mocht je nou wel in een leuke relatie zitten, dan zijn dit een aantal super romantische uitjes. Toch iets te laat met regelen? Misschien hebben deze hotspots in Amsterdam nog een plekje!

Tags: , ,