MENU
Little Ondine

Nagellak zonder vieze geur

sporttrends

De sporttrends in 2018

vodafone en chefspecial

februari 10, 2018 Reageren (1) Views: 1969 Gadgets Larissa Hendriks

Met Vodafone en Chef’Special maak jij overal muziek

Wat blijkt: wel één op de vier Nederlanders (22,6%), zou graag een instrument willen bespelen, maar doet dit niet wegens tijdgebrek… Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik ook wel eens op de piano van opa aan het pingelen ben, verder dan “a whole new world – Aladdin” kom ik helaas nog niet. Vodafone en Chef’Special hebben hier iets op bedacht!

Samen met Chef’Special zijn zij een samenwerking aangegaan waarbij jij met hun netwerk overal muziek kan maken. Met behulp van de instrumenten uit de nieuwe clip, een remix van hun hit Amigo, speel jij jouw favoriete deuntjes. In de clip laat de band, samen
met kinderen, zien hoe muziek maken toegankelijker wordt door technologische innovaties.

Chef’Special was direct enthousiast

Gelukkig voor Vodafone reageerde de band erg positief op het voorstel tot de samenwerking: “We hebben allemaal muziekles
gegeven in onze carrière en weten hoe leuk het voor kinderen is om muzikaal uitgedaagd te worden. De instrumenten daagden ons uit om de song Amigo op een andere manier te benaderen. De mogelijkheden om muziek te maken via je mobiel hebben ons dan ook verrast en zijn te gek.”

Lees ook: “Grootste show uit de carrière van Chef’Special”

Een concert op de school van de kinderen

Gezien Chef’Special dus erg enthousiast is over de focus op kinderen, zijn zij bereid een concert te geven op de school van de winnende kinderen! Het concept is onderdeel van een grotere campagne om kinderen te stimuleren en hen kennis te laten maken met nieuwe manieren om muziek te maken op school. Als kinderen een video maken en deze posten op Instagram met de hashtag #readytorock, kunnen zij kans maken op een optreden van Chef’Special op hun school. Hoe creatiever, hoe beter! De actie loopt nog tot en met 13 februari.

Zou jij dit willen uitproberen? Ben jij benieuwd naar de video? Check deze dan snel hieronder:

Gespronsorde post door Vodafone

Tags: ,