MENU
Landal

Vriendenweekendje weg bij Landal Mooi Zutendaal

Oost-Europa

Op vakantie: ontdek Oost-Europa!

wellness

februari 19, 2018 reageren (0) Views: 1529 Travel Iza Verschuur

Dagje uit in eigen land: Wellness

Er is niets lekkerder dan een hele dag tot rust komen in een wellness centrum. Genieten van sauna’s, infraroodruimtes, stoombaden, zwembaden en jacuzzi’s. Eens in de zoveel tijd moet je jezelf een hele dag gunnen om eens écht tot rust te komen. Dit zijn de lekkerste wellness centra om een hele dag in door te brengen!

Rustiek of modern

Voordat je een hele dag boekt in een wellness centrum, bepaal eerst voor jezelf welke stijl jij het fijnst vindt. Als je naakt bent, kan je je kwetsbaar voelen. Bedenk eerst op welke soort plek jij je het meest op je gemak gaat voelen. Er zijn hele moderne centra waar alles er wit en strak uitziet en er zijn wat ‘bruinere’ sauna’s, die vaak worden gekoppeld aan de rustieke natuur. Waar wil jij het liefst naartoe?

De Woudfennen

Pak je badjas, handdoek en slippers in en bereid je voor op een mini roadtrip. Het wellness centrum de Woudfennen bevindt zich namelijk in Joure in Friesland. Voor onze stadse lezers niet om de hoek, maar de reis dubbel en dwars waard. De Woudfennen is een rustiek centrum. Alle faciliteiten die je verwacht zijn aanwezig, maar wat dit centrum speciaal maakt is de zoutsteenmijn. Dit is een sauna met zoutsteen op alle muren. Zoutsteen is goed voor de luchtwegen, maar vooral tegen de stress. De Woudfennen heeft een hele prettige tuin, waar je doorheen moet om de verschillende faciliteiten te bezoeken.

Lees hier meer over mijn overnachting in Hotel Oranje Leeuwarden!

Spa Zuiver

Voor de lezers die meer van de strakke en moderne omgeving houden is Spa Zuiver de ideale plek. Het is een modern centrum, maar de uitstraling blijft toch warm en uitnodigend. Met zeven soorten sauna’s en zes soorten baden is er in Spa Zuiver meer dan genoeg keuze. Met lekker eten in het restaurant, kun je lunchen, avondeten of gewoon een klein hapje doen. Spa Zuiver bevindt zich in de mooie omgeving van het Amsterdamse Bos. Een stuk dichterbij voor iedereen die uit de Randstad komt.

Tags: , ,