MENU

Dit zijn dé fashion kleuren van het komende seizoen

Grove sneakers, high fashion of lomp?

GANT

maart 9, 2018 reageren (0) Views: 1847 Fashion Joyce Veltman

De nieuwe lente- en zomercollectie 2018 van GANT

De GANT Spring/Summer collectie van 2018 brengt een ode aan klassieke stukken die horen bij een preppy American sportswear look en geeft ze daarbij een vernieuwende draai. Met prachtige kleuren en heerlijke high-tech ademende stoffen zijn de nieuwe designs geïnspireerd op het gevoel van ontdekking.

‘’Het draait bij dit seizoen voornamelijk om eenvoud en tegelijkertijd elegantie, maar ook om het bevragen van de manier waarop we dingen doen’’, zegt Matthew Wood, Creative Director bij GANT. ‘’Onze passie ligt bij preppy American sportswear, daar liggen de wortels van GANT. We willen de herkomst van het merk tot uitdrukking brengen en ons verhaal blijven doorvertellen, terwijl we ook nog eens een gevoel van moderniteit uitstralen.’’

Prachtige kleuren

De nieuwe Spring/Summer collectie van GANT presenteert een optimistisch kleurenpalet. Deze verwijst volgens hen naar een toekomst van hoop en mogelijkheden. We kunnen zowel de vertrouwde frisse tinten verwachten, als nieuwe, prachtige kleuren waaronder ‘bayberry green’ en ‘rose pink’. Deze twee kleuren, gemixt met de kleuren ‘water’ en ‘hemelsblauw’ zullen de belangrijkste accenten in de collectie vormen.

High-tech stof

In de gehele collectie heeft GANT ‘een actieve levensstijl’ in het achterhoofd gehouden. Ze focussen zich dit seizoen dan ook op een update van de American sportswear klassiekers in heerlijk high-tech ademende stoffen. De altijd geliefde overhemden met Tech PrepTM veroveren een prominente plek in de collectie, gevolgd door jassen en jacks die perfect zijn om te dragen tijdens het overgangsseizoen. Ook biedt dit seizoen kleding waarbij je gemakkelijk kunt switchen. Draag je bijvoorbeeld een kantooroutfit, dan kan deze moeiteloos omgetoverd worden, zodat je klaar bent voor een avond uit. Of je nu in de stad bent of in een zomerhuisje, op de campus of langs de zijlijn van een sportveld, GANT voorziet je absoluut van alle benodigde kleding.

Key patterns

Ook zal de collectie bestaan uit een hoop verschillende prints. De belangrijkste prints van dit seizoen, de ‘cut-out floral prints’ zijn gebaseerd op de weelderige tuinen en boerenmarkten die je langs de Amerikaanse Oostkust kunt vinden. Ook is een gedeelte van de collectie gebaseerd op de jaren ’60 en ’70 door madras-ruiten als print te gebruiken.

Tags: , ,