MENU
goedkope vliegtickets

Scoor goedkope vliegtickets met deze tips

Bangkok

Bangkok – Waar de Thaise reis begon

Sir Hotels

maart 17, 2018 reageren (0) Views: 1270 Travel Joyce Veltman

Cultuur snuiven in eigen stad of op je vakantiebestemming

Ieder individu reist om verschillende redenen. Zo vindt de een het leuk om avontuur op te zoeken en de ander wil graag allerlei verschillende gerechten uitproberen. Sommigen gaan op reis om te relaxen en anderen om cultuur te snuiven. Als je voornamelijk om de laatste reden op reis gaat dan heeft BLVD goed nieuws voor je…

Sir Hotels komt namelijk met ‘Sir Explore’. Sir Explore is een ‘one of a kind uniek’ en nieuw kunst- en cultuurconcept dat zij in hun hotels willen gaan uitvoeren. In de hotels in Amsterdam, Hamburg, Berlijn en Ibiza zal dit concept vanaf maart 2018 worden uitgevoerd.

Wat houdt het in?

Met dit concept biedt Sir Hotels bekende experts in de desbetreffende steden/plaatsen een op maat gemaakte guest experience aan. Dit houdt in dat per stad negen invloedrijke, bekende en inspirerende mensen een podium zullen krijgen om hun kennis en beeld van hun stad of plek met iedereen kunnen delen.

Deze experts kunnen laten zien wat hen bijvoorbeeld het meest inspireert of bezighoudt dat met de stad te maken heeft. Ontzettend veel verschillende onderwerpen zullen aan bod komen, zoals eten, muziek, kunst, wellness, geschiedenis en ga zo maar door. Zo kan bijvoorbeeld iemand een kookcursus geven, of een pottenbakcursus, etc. Het doel van het concept is om een grotere connectie te creëren tussen hotel en stad en daarmee gelijk ook tussen bezoeker en stad.

Cultuur snuiven, een leuk cadeau

Voor de gasten van de Sir hotels is dit concept een ontzettend leuke manier om alvast wat meer over de stad te weten te komen. Misschien komen ze op deze manier wel achter leuke lokale weetjes, waar ze anders normaal gesproken nooit achter zouden komen. Niet alleen is het voor de gasten heel erg leuk, maar ook voor de locals natuurlijk. Voor hen is het interessant, omdat zij hun eigen stad op deze manier eens in een ander daglicht kunnen zien.

De ‘experiences’ kunnen geboekt worden door iedereen, het is bijvoorbeeld ook ontzettend leuk om dit als cadeau te geven aan iemand! Ben je benieuwd naar onze cultuurbesnuiving in Thailand? Hou dan vooral even onze website in de gaten…

Tags: , ,