MENU
festivaltrends

Festivaltrends voor 2018

waarom koningsdag

Waarom Koningsdag het leukste feest van het jaar is!

Mad fox

april 24, 2018 Reageren (1) Views: 4736 Events Janneke Siemes

MAD FOX: Haal de vos in jezelf naar boven

MAD FOX, de ondergrondse nachtclub waar alles nét een stapje verder gaat, vierde haar eerste verjaardag. Heb jij nog niet kennis gemaakt met deze donkere doch luxueuze en intieme nachtclub? Dan is dit misschien het moment om een keer in het hol van de vos te kruipen. Vosjes met een neus voor waanzin, mysterie en luxe waaronder; Leonardo DiCaprio, Tinie Tempah, Don Diablo, Will.i.am, Richard Madden en Dean en Dan Caten (Dsquared) gingen je voor.

Festivals zijn weer in opkomst, iedereen zorgt ervoor dat zij de kaartjes te pakken krijgen van hun favoriete feesten om de zomer mee door te komen. Niet alleen muziek festivals maar bijvoorbeeld ook foodfestivals. Maar vergeet de toffe nachtclubs niet komend festivalseizoen! 

What does the fox say?

Yossi Eliyahoo, de man achter The Entourage Group bracht begin 2017 MAD FOX naar onze binnenstad. Amsterdam was toe aan een club waar de elegante en dorstige vosjes samen kunnen komen om een nachtje stijlvol grenzen te verleggen. En daar werd MAD FOX geboren. Sindsdien is de club die je ‘normaal gesproken’  alleen in London of New York zou treffen,  gewoon in onze lage landen te vinden! Dat Amsterdam toe was aan een club als deze blijkt uit de nominaties die ze binnen één jaar het hol in hebben gesleept; zo zijn ze bekroond met de LUX Restaurant and Bar Awards 2018 (voor Beste High-End Nightlife Venue) en de Entree Hospitality & Style Award 2017 (voor Best Club Venue).

Mad Fox

“De vos, een nachtdier pur sang, beweegt zich ongrijpbaar en elegant door het duister. MAD FOX vertaalt die karakteristieken naar een grensverleggende club die Amsterdams meest stijlvolle nachtdieren samenbrengt.’’ – Yossi Eliyahoo.

Once you go black?

Dit vossenhol overprikkelt je zintuigen, een zwart interieur met kinky lak-look banken die de dansvloer omarmen. Wanneer je losgaat op de dansvloer zie je de lichtjes boven je flikkeren alsof je danst op sterrenstof, dit dankzij het plafond, dat bekleed is met 1200- LED buizen. Dorstig zul je hier nooit zijn want de prachtige flessen drank dansen letterlijk om je oren en bij de bar waan je jezelf in een cocktail droom. Entertainment (met de meest bijzondere outfits) is in iedere hoek te vinden en creëert een sexy, funky, Alice in Wonderland sfeer. Hieronder een paar foto’s van dit glamour hol. If you want to go mad, this the place to be.

 sfeerimpressie 1

Get up and scream! Ga op avontuur en verdwaal ook een keer in het hol van the MAD FOX.

Tags: , , ,