MENU
Thaise tempels

Bidden in de Thaise tempels volgens het Boeddhisme

Compensatie Schiphol

Recht op compensatie na de stroomstoring op Schiphol?

Kijkduin strandhuisjes

april 27, 2018 Reageren (1) Views: 3343 Travel Winnie Hofstra

Overnacht op het strand in Kijkduin strandhuisjes

De zonsondergang kijken vanaf je bank, je deur uit stappen en meteen met de voeten in het zand staan en je handoekje voor de deur neer kunnen leggen. Dat klinkt als een of ander tropisch oord, maar nee: het kan gewoon lekker hier in Nederland. BLVD sliep in een standhuisje op het Haagse Kijkduin strand, in een van de Kijkduin strandhuisjes, waar het strand je voortuin is. Een perfect plekje om romantisch met je liefde of juist met vrienden een weekje te genieten.

Kijkduin Strandhuisjes verhuurt strandhuisjes aan iedereen die het ultieme vakantiegevoel wil beleven. Ervaar de luxe die de strandhuisjes bieden en geniet volop van zon, zee en strand. 

In welke omgeving slaap je?

De Kijkduin strandhuisjes zijn gelegen, zoals de naam al zegt, op het Kijkduin strand. Het is een erg breed strand dat nog niet volgebouwd is met horecagelegenheden zoals veel plekken aan de Nederlandse kust. We kwamen er heerlijk tot rust. Zelfs zonder mooi weer is het er ontspannen. Even weg van de bewoonde wereld met het geluid van de golven in de oren. Als je ’s avonds in bed ligt hoor je de zeewind zachtjes om het huisje heen gaan. Geen betere manier om in slaap te vallen vonden we.

Lees hier ook het artikel over het strandhotel Camperduin aan de kust in Schoorl.

Er is een hippe strandtent genaamd Suiderstrand een paar meter verderop van de huisjes waar je de hele dag terecht kunt. Rondom Kijkduin kun je overal gratis parkeren, dus je kunt gerust met de auto komen. Bovendien is het een half uurtje rijden naar het centrum van die mooie stad achter de duinen: Den Haag. Een stad waar van alles te beleven is.Van het Binnenhof tot leuke winkeltjes, lunchrooms en bijzondere musea. We waren blij verrast. Van de rust van het strand kan je zo naar de gezelligheid en de drukte van de stad. Een goede combinatie.

Waar slaap je in?

De Kijkduin strandhuisjes zien er alleen al van de buitenkant fraai en modern uit. Aan de binnenkant idem dito. Natuurlijk is er een veranda waarop jij ’s ochtends je kopje koffie kunt nuttigen en ’s avonds je wijntje. Tegen de avond koelde het wat af tijdens ons bezoek. Dat mag de pret niet drukken. Daarvoor is er meteen als je binnenkomt een comfortabele zithoek met een tv waar we heerlijk konden neerploffen.

Naast deze fijne zithoek is er een fijne keuken inclusief koelkast. Zet de Coronaatjes dus maar alvast koud! Verder is er een knus tweepersoonsbed voor de lovers, maar ook een stapelbed. Tot slot nog een prima badkamer die zelfs verwarmd kan worden. Je kunt een lekkere warme douche nemen na een frisse duik in de zee. Kortom: je bent van alle gemakken voorzien.

strand strand

Wij hebben genoten. Sea you soon 😉

Tags: , , ,