MENU
stofzuigen

Inspector Gadget: Stofzuigen na een huisfeestje met Dyson

canon eos m50

Inspector Gadget: Canon EOS M50

nest

juli 20, 2018 reageren (0) Views: 5127 Gadgets Janneke Siemes

Inspector Gadget zegt hallo tegen de nieuwe Nest Hello

Het is waar! Belletje lellen behoort vanaf nu écht tot het verleden. Nest Labs introduceert Nest Hello, een videodeurbel die ons leven gaat veranderen. Dankzij deze uitvinding krijgt ‘de bewoner achter de deurbel’ een melding op zijn smartphone op het moment dat er iemand aan de deur staat. Zo blijf je, zelfs wanneer je niet thuis bent, op de hoogte van ongewenste (of geheime) bezoekjes.

Ben jij gewoon niet zo sportief aangelegd? Met een Nest Hello hoef jij nooit meer naar de voordeur. Dankzij vóóraf opgenomen antwoorden kun jij met één tik op de app communiceren naar diegene die voor de deur staat. Ideaal wanneer je (zoals ik) 30 meter af moet leggen voordat je de voordeur hebt bereikt.

Over Nest

Nest Labs is gespecialiseerd in het creëren van luxe huisapparaten die samenwerken met je smartphone. Het bedrijf werd opgericht in 2010 door voormalig Apple ingenieurs Tony Fadell en Matt Rogers. Nest producten hebben al eerder indruk op ons gemaakt, zo schreven we eerder over de Nest IQ Cam, Nest outdoor Cam, en de slimme thermostaat. Wat de producten van Nest zo bijzonder maakt? het feit dat ze onderling met elkaar kunnen communiceren, waardoor jij ‘bijna’ niets meer hoeft te doen.

Hoor je me?

Met de Nest Hallo begin je moeiteloos een gesprek, dankzij de functie ‘praten en luisteren in HD’. De videodeurbel bevat een echo- en ruisonderdrukking waardoor je degenen die aan je deur staan áltijd goed kunt verstaan, zelfs als het lawaaierig is op straat. Ben je toe aan wat privacy of heb je even geen zin om een gesprek voeren, dan kies je uit een lijst met vooraf opgenomen reacties, zoals; ‘Nu even niet mam, of ‘Ik zit in de kroeg’.

Zie je me?

Nest Hello bevat een HD-camera die ontworpen is voor je voordeur. Dankzij de beeldsensor van 2K (met infrarode ledlampen) en een gezichtsveld van 160° zie je diegene die aan je deur staat van top tot teen, zelfs bij weinig licht. Dankzij een ingebouwde lichtring ziet de gast waar de knop is. De functie ‘Stiltetijd’ biedt de mogelijkheid om je bel uit zetten via de Nest-app, zo voorkom je dat je middenin de nacht wakker wordt of de hond gaat blaffen.

Koop je me?

De Nest Hello kan vanaf vandaag worden besteld voor € 279 op www.nest.com/nl. Vanaf half juni is de Nest Hello verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Coolblue, MediaMarkt, Tu, Wasco en 50five.

Om af te sluiten wil ik je een kleine tip meegeven voor het weekend; Ga nog eens een keertje belletje lellen, nu is het nog leuk!

Tags: ,