MENU
electroland 2018

Voetjes van de vloer met Afrojack in Disneyland Paris

De Parade: het reizende theaterfestival van goed vermaak en...

D-track Desperados

juli 25, 2018 reageren (0) Views: 4544 Events Veerle van Dam

Bouw een (thuis)feestje met Desperados

Wat verandert een ‘avondje uit’ in een groot feest? En wat verandert ‘een drankje doen’ in een onvergetelijke avond? Die ene track waarbij iedereen uit z’n dak gaat natuurlijk! Desperados ontwikkelde een webserie waarin ze opzoek gaat naar die ene track die een echte gamechanger is. Met deze D-track laat Desperados je zien hoe je je huiskamer transformeert in een toffe club.

DIY is het thema van de al langer lopende campagne die eerder met het event Desperados Sound Stage W.T.F. (Watt The Frequency) werd afgetrapt. In Amsterdam was vervolgens een interactief DIY-muziekexperiment onder begeleiding van DJ KiNK, één van de meest gevraagde elektronische houseproducers van dit moment.

Liever thuis

Bouw jij de laatste tijd ook het liefst thuis een feestje? Daar ben je niet de enige in. Steeds meer mensen vieren thuis feest omdat ze dan zelf alles kunnen bedenken, bepalen en het een eigen draai kunnen geven.

“Desperados is hét drankje voor partystarters. Op festivals is Desperados een gevestigde naam met vaak een eigen stage, maar we willen ook graag jouw huisfeest naar een hoger level tillen. Daarom inspireren we met de online show D-track feestend Nederland om nog creatiever te worden bij het starten van het feestje en geven we Do it Yourself DJ talent een podium om te shinen.”
Frida Boeke, Brand Manager Desperados.

Clubhouse

In de webserie zijn er ook volop tips and tricks voor hoe je van je woonkamer een echte club maakt. Lichtshows of een partytent, alles kan. Alvast oprechte excuses aan alle buren van Nederland.

In de nieuwe campagne worden huis-, tuin- en keuken-DJ’s en producers opgeroepen om hun beste track in te sturen en mee te strijden voor de titel Dé Partytrack van 2018 – oftewel D-track! En win je deze titel, dan pak je gelijk de kans om jouw track aan een groot publiek te laten horen. De grootste Nederlandse DJ’s begonnen zelf ooit ook op hun slaapkamer. Dat kan jij ook!

Bekijk hier de teaser voor de Desperados D-track Show.

Doe mee!

In de webserie worden de ingestuurde tracks ‘geroast of geproost’ door host Abelmanbroer en Mikey Dinero. Dit zijn producers die dus maar al te goed weten wat er allemaal bij komt kijken. Elke aflevering worden ze bijgestaan door gasten. En deze gasten kennen we wel. Het zijn namelijk Bizzey, Tony Junior, Geraldine Kemper, Gierige Gasten en Yung Internet. Ze komen langs en laten weten wat zij van de ingezonden tracks vinden en wat er beter aan kan. Elke aflevering kiezen ze een winnaar en bouwen ze een feestje in hun zelfgemaakte club.

Klinkt deze wedstrijd als een muziektrack in je oren? Stuur dan jouw tofste track in naar dtrack@desperados.com of plaats vanaf de eerste aflevering de link van je track in de YouTube-comments. Samen met Desperados bouwen we wel een feestje.

Tags: , , , , ,