MENU
tnt

Even een avondje terug naar toen

baie de somme

Roadtrip door Frankrijk: Baie de Somme – De heenreis

the ark cruise

augustus 2, 2018 reageren (0) Views: 4026 Events, Travel Larissa Hendriks

5 redenen om nog een plekje te bemachtigen op The Ark Cruise

111 dj’s, 15 stagehosts, 4 stages en 2 weekenden. Dit moet al reden genoeg zijn om een YUPPER laaiend enthousiast te krijgen. In dit artikel geven we jou nog 5 extra redenen waarom jij deze cruise niet mag missen. The Ark, de vijfdaagse party cruise, zal een betoverende tocht worden om nooit te vergeten. 

Noah’s Ark, dit fascinerende verhaal uit de geschiedenis ken je waarschijnlijk nog wel. Noah’s Ark was bedoeld om de vloed te overleven. Alleen onschuldigen kregen een plekje op de Ark. Onschuldig of niet, met dit verleden in onze herinnering nodigt The Ark Cruise iedereen uit om te proeven van de mooie dingen die het leven te bieden heeft. 

Vaar je mee?

In dit artikel vertelden we je al dat The Ark Cruises 2017 zo succesvol was, dat het prachtige schip dit jaar twee keer uit zal varen. Van 30 augustus tot en met 3 september is de eerste voyage en de volgende is van 3 tot en met 7 september. Hier kan je de verschillende tochten bekijken en de daarbij horende prijzen.

The Ark Cruise is de eerste cruise waar het mogelijk is om met crypto currency te betalen waaronder Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) en Ethereum (ETH).

Heb jij al een cabine geboekt? Zo niet, lees dan vooral even de 5 redenen hieronder. Straks mis je de tocht van je leven nog!

1. De unieke ervaring

Allereerst natuurlijk de unieke ervaring die The Ark Cruise jou te bieden heeft. Wie kan er nu zeggen een festival op een dik cruise schip te hebben meegemaakt? Om je nog even extra in de watten te leggen op het schip, krijg je een Ark goodie bag in de kamer. De final touch!

Photography by Nachtschaduw

2. Lekker (onbeperkt) eten

Als je een plekje hebt geboekt, krijg je op het schip alle maaltijden en water/koffie/thee aan boord gratis. Dat horen we graag! Indien je liever gaat voor meer culinaire verwennerij van hoger niveau, zal je wel een toeslag moeten betalen. Tickets voor de diners dienen vooraf besteld en betaald te worden. De verkoop van de tafels gaat via de website.

3. Bezoek verschillende vakantiebestemmingen

Je krijgt de kans om Séte, Palma Mallorca, Ibiza en Barcelona te bezoeken. Waarom zou je een keuze maken voor jouw vakantiebestemming als je er met The Ark vier in één krijgt? In Barcelona stap je aan boord. Allereerst meer je aan bij Séte om 07:00 en vaar je hier weer weg om 14:00. Dan zal de cruise verder varen richting Ibiza, waar je verwelkomt wordt om 12:00 tot 24:00. Geniet hier van een feestje in een van de te gekke beach clubs. Palma Mallorca staat op de planning van 09:00 tot 18:00. En dan eindigt de reis alweer vroeg in de ochtend bij de haven van Barcelona.

4. Vaar mee op ‘Vision Of The Seas’

Speciaal voor The Ark vaart het grote, prachtige cruiseschip Vision Of The Seas uit. Het schip is omgetoverd tot een luxueuze club met wel 4 stages aan boord! Wil je even bijkomen van dat gefeest? Dan kan je uiteraard makkelijk terugkeren naar je eigen cabin, maar er is meer. Je mag gratis gebruik maken van de meeste faciliteiten van het schip, denk aan casino, bubbelbaden, zwembaden en fitness. Zo kan je die drankjes en onbeperkte maaltijden er wellicht alvast een beetje af trainen. Wij raden je echter aan om dit gewoon te doen door nog meer te dansen.

5. De artiesten

Niet te vergeten: de gouden line-up. Onder anderen Faithless (DJ Set), Luciano, Loco Dice, Adriatique, Olivier Weiter, Reinier Zonneveld, Claptone en Patrick Topping stappen aan boord. Samen met meer dan 100 andere dj’s. Verwacht een breed scala aan muziekgenres, veelal gelinkt aan house en deephouse voor het intieme clubgevoel.

Kom ook aan boord!

Tickets zijn te koop vanaf € 149,- per persoon voor het kortste arrangement van 2 dagen/1 nacht. Voor 4 dagen/3 nachten betaal je vanaf €549,- per persoon en voor het basisarrangement 5 dagen/4 nachten vanaf € 649,- per persoon. De prijzen variëren afhankelijk van het aantal personen en het type kajuit en zijn steeds: Inclusief alle maaltijden en water/koffie/thee aan boord, alle dj-sets en alle faciliteiten en extra animaties van het schip. Exclusief vlucht van en naar de haven van vertrek, persoonlijke uitgaven aan boord van het schip, excursies en de persoonlijke uitgaven tijdens de tussenstops.

Zien we jou over een paar weken aan boord van The Ark Cruise?

Tags: , , , ,