MENU
tYOUsday Marc Rosa

Fashion tYOUsday: de stijl van Rosa en Marc

tYOUsday Celeste Vincent

Fashion tYOUsday: de stijl van Celeste en Vincent

september 4, 2018 reageren (0) Views: 2090 Fashion Shanna Meijer

Dr Martens een musthave?

Ik heb altijd een issue met schoenen. Zal de prijs en kwaliteit verhouding wel goed zijn? Zal ik lang met deze schoenen doen? Is dit niet weer zo’n fase en geef ik er dan veel te veel geld aan uit. Ik kreeg nu de kans op de Dr Martens uit de proberen, ik heb altijd al getwijfeld om deze schoenen zelf aan te schaffen maar uiteindelijk nog niet gedaan. Nu had ik de kans om ze uit te proberen en te stijlen met mijn eigen outfits.

Ik zie Dr Martens vaak voorbij komen op Instagram maar ook in het dagelijks leven. Je kan ze rocken met rokje en jurkje of een nette heren broek voor de mannen, maar ook zeker met een gewone jeans! Ik heb Dr Martens model: 1461 in Bordaux rood. Ik zelf vond ze in het begin nog niet super lekker lopen, je moet deze schoenen ook wel echt inlopen maar als dat is gedaan lopen ze echt heerlijk! Super stevige schoenen.

Genoeg voor ieders stijl

Je hebt ook de hogere versie van Dr Martens dat zijn meer boots, persoonlijk vind ik die meer bij mijn eigen stijl passen. De lage lak schoentjes zijn wat chiquer maar zeker ook heel tof! Je kan ze natuurlijk ook dragen met een wat stoerdere outfit zodat het niet te netjes wordt. Bijvoorbeeld met een oversized jasje of sweater, of met een nette blouse en een mooie jeans (zoals op de foto)  Het is natuurlijk wat jouw smaak is.

Ik vind de Dr Martens echt een musthave tegenwoordig kunnen deze schoenen echt niet meer ontbreken in je schoenen stash! Er zijn super veel soorten van de Dr Martens en ook echt te gekke printjes! Zo is er voor iedereen wel iets leuks te vinden in de collectie. De collecties worden ook telkens weer uitgebreid, er zijn limited editions en zelfs vegan versies verkrijgbaar.

Nooit ‘out of style’

Met deze schoenen hoef je niet bang te zijn dat ze over een jaar weer uit de mode zijn want je ziet ze altijd weer terug komen. Zeker met de winter die er weer aan komt zijn deze schoenen echt ideaal. Maar de schoenen zijn ook de perfecte stappers voor op een festival! Ik ben overgehaald en ben in love met Dr Martens.

Tags: , , , ,