MENU

Visitekaartjes nu nóg handiger gebruiken

Hoe maak je nou een flyer?

september 10, 2018 reageren (0) Views: 1239 Life Pim Bouman

De voor- en nadelen van een ‘onzichtbaar’ hoortoestel

We kennen allemaal het gevoel wel als je heel de nacht hebt gefeest. Ik heb het nu niet over de kater die je eraan overhoudt, maar over de vervelende piep die je hoort zodra je de club uitloopt. Super irritant! Gelukkig duurt dat vaak niet zo lang, maar stel je voor dat dit wel gebeurt en je houdt er gehoorschade aan over. Een kwart van de Nederlandse jongeren heeft waarschijnlijk gehoorschade zo constateren onderzoekers van het AMC.

Wat ga je doen als jij ook gehoorschade hebt? Je hebt geen zin om met een enorme unit in je oor rond te lopen. Maak je geen zorgen, tegenwoordig zijn de hoortoestellen nagenoeg onzichtbaar. Hieronder de voor- en nadelen van een onzichtbaar hoortoestel.

De voordelen:

Wat zei je? Ik hoor je niet..

Nooit meer honderd keer vragen of iemand zijn zin nog een keer voor je wilt herhalen. Heel irritant voor jou, maar ook voor degene waarmee je in het gesprek bent. Zodra je eenmaal een hoortoestel hebt, is dit probleem uit de weg geholpen. Lekker slap ouwehoeren zonder iedere keer: Wat zei je?!

Altijd weer dezelfde vraag

Het is al erg genoeg dat je gehoorschade hebt en dat je afhankelijk bent van een hoortoestel. Dan zit je natuurlijk niet te wachten op iedereen die vraagt waarom je een hoortoestel hebt en hoe je gehoorschade hebt opgelopen. Na een tijdje ben je dat ook wel zat. Met een ‘onzichtbaar’ hoortoestel ben je hier gelijk klaar mee, niemand die het ziet, dus niemand die het vraagt.

Comfortabel

Het onzichtbare hoortoestel wordt volledig op maat afgesteld waardoor jij als drager hier geen last van hebt. Zodra het hoortoestel zit, zal je er niks meer van merken. Je zult het hoortoestel niet zien of voelen. Zo wordt het dragen van een gehoortoestel alleen nog maar relaxter!

Lekker meeluisteren

Af en toe is het best lekker, zelf niet meedoen in een gesprek en toch alles meekrijgen. Zo kom je misschien wel achter dingen die eigenlijk helemaal niet voor jouw oren bestemd zijn. Met gehoorschade wordt dit een lastig verhaal. Wil je stiekem meeluisteren maar moet je bijna bij iemand op schoot zitten om alles goed te kunnen horen? Dat schiet niet op. Met een onzichtbaar heb je hier geen last meer van en kan je als een echte spion lekker meeluisteren.

De nadelen:

Waar heb ik het gelaten?!

Als dingen klein zijn, raak je ze natuurlijk makkelijk kwijt. Zo ook met je hoortoestel. Dit is eigenlijk het enige nadeel van een onzichtbaar hoortoestel. Hij is zo klein dat je eigenlijk nét iets te makkelijk kan kwijtraken. Als dit het enige nadeel is, mogen we natuurlijk niet klagen!

Heb jij nou ook iets te lang last van je oren na een nachtje stappen? Vraag vrijblijvend advies of maak een afspraak bij OogvoorOren.nl.

Tags: , ,