MENU
ADE 2018

ADE komt er weer aan en hier moet jij...

Dutch Sustainable Fashion Week

Peroni Risotteria

september 18, 2018 reageren (0) Views: 1600 Events Larissa Hendriks

Alle risotto liefhebbers opgelet!

Risotto liefhebber? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! In Amsterdam opent voor slechts één avond een pop-up risotto restaurant op sterrenniveau. Beter bekend als de nu al legendarische Peroni Risotteria. Twee Italiaanse Michelinster-chefs zullen jouw smaakpupillen de tijd van hun leven geven…

Op dinsdag 9 oktober laten “The Costardi Brothers” hun culinaire kunsten zien in de Peroni Risotteria aan de Aambeeldstraat 36 in Amsterdam-Noord (restaurant Hangar). Zij komen voor het eerst in Nederland hun kookkunsten delen met de gelukkige bezoekers.

Ben jij één van de 100?

De Risotteria wordt gepresenteerd door het Italiaanse premium biermerk Peroni. Deze laten de broers speciaal overkomen uit de regio Piëmont. Deze geboortestreek van Manuel en Christian Costardi staat bekend om de speciale Italiaanse rijstbereiding. Samen namen de twee broers in deze regio hun familiehotel in de stad Vercetti over. Om zich volledig te storten op de lokale specialiteit. Dat hebben ze zeker goed gedaan, want zij zijn beloond met een Michelinster.

Even kennis maken: Peroni Nastro Azzurro is premium pils dat Italiaanse smaak, stijl en vakmanschap ademt. De pils werd voor het eerst gebrouwen in 1963 in de Romeinse brouwerij van Peroni, en wordt tegenwoordig geserveerd over de hele wereld. 

Wil jij bij deze bijzondere avond in Amsterdam zijn op dinsdag 9 oktober? Dat snappen we heel goed. Helaas zijn er wel maar 100 plaatsen op deze ene avond in de unieke pop-risotteria. Als jij een van de gelukkigen bent, geniet je ook van de beste Italo-disco voor de sfeer van La Grande Bellezza. Dat maakt de hele avond compleet.

Ga voor reserveringen snel naar www.peroni.nl/risotteria 

Fotocredits: Costardi Brothers / ©DanielTöchterle 

Tags: , , , , ,