MENU

Dutch Sustainable Fashion Week

Fashion tYOUsday: de stijl van Liz en Ryan

september 28, 2018 reageren (0) Views: 3320 Fashion Pim Bouman

De beste sneakers van 2018

Iedereen draagt tegenwoordig sneakers. Het is niet meer alleen om mee te sporten. Sneakers zijn een cultuur geworden. Niet ten onrechte want sneakers zijn gewoon heel vet om te dragen en verzamelen. De sneakermarkt is heel divers dus is er voor ieder wat wils. Rock je elke dag Nike Air Max of ben je toch meer van de Yeezy’s? Het kan allemaal.

2018 heeft ons al veel vette releases gegeven. Maar wat zijn nou de beste sneakers tot nu toe? MisterDaily zocht het voor je uit.

Nike Air Max 1 OG Red

Hier begon het allemaal mee. De Air Max One OG Red. You can´t go wrong with this one. Voor veel verzamelaars is dit een must have in hun sneakercollectie. Dit jaar bracht Nike de schoen wederom weer op de markt en was de oplage een stuk groter dan die van vorig jaar. Dat betekende dat veel sneakerliefhebbers geluk hadden en een paartje konden bemachtigen. Dit blijft hoe dan ook een prachtpaar.

Photo by @max.loewe

Air Jordan 1 Bred Toe

De Air Jordan 1 is sowieso een topper. Moet je nagaan als je twee classics combineert tot één schoen. Dat heeft Jordan dus gedaan. De ‘Bred’ en ‘Black Toe’ samengesmolten tot de ‘Bred toe’ een combinatie waar menig sneakerhead van smult. Met de rood, zwart en witte kleuren kan je deze schoen dragen onder veel outfits. Heel chill!

Photo by @eggi_4

Nike Jordan I x Off White UNC

Ook deze schoen komt uit ‘’The Then’’ collectie en heeft in 2018 een nieuwe colorway gekregen. Het is een van de meeste gehypte paartjes van dit jaar. Niet geheel ten onrechte natuurlijk. De classic colorway in combinatie met de details van Off-White maken dit paartje heel vet. De bijgeleverde blauwe en oranje veters zorgen ervoor dat je nog meer opvalt. Als je met deze patta’s op straat loopt, zul je geheid een paar ‘nekken breken’.

Photo by @chinnie13

Adidas Yeezy boost Waverunner 700

De Waverunner 700 is onlangs uitgekomen in Nederland, daarom heeft Kanye West ook een plekje weten te bemachtigen in deze lijst. We zijn kennen allemaal de Yeezy Boosts 350 v2. Dit keer komt Yeezy met een heel nieuw model, namelijk: Waverunner 700. Het is een apart design, wat we wel gewend zijn van Kanye, dat maakt de schoen juist heel dope.

Photo by @the_monsta

Nike x Atmos Air Max 1 Animal Pack

Een classic die voor het eerst gereleased werd in 2006 heeft zijn comeback gemaakt in 2018. Naar mijn mening een van de mooiste Air Max ooit gemaakt. De schoen heeft verschillende dierenprintjes en voelt als een echte vacht. Heel dope. Het enige verschil met eerdere release is de kleur van de ‘toebox’. Deze is nu zwart in plaats van wit. Voorheen was het onmogelijk om deze patta voor een redelijke prijs te kunnen kopen, gelukkig is daar nu verandering in gekomen.

Photo by @solealexx

Air Jordan IV x Levi’s

Een paar Jordans mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Jordan heeft in samenwerking met het bekende spijkerbroeken merk Levi’s een sneaker uitgebracht. Bij de Jordan IV x Levi’s is duidelijk te herkennen dat het gaat om spijkerstof bij de schoen. Deze combinatie is uniek en zorgt meteen voor toffe look.

Photo by @collkil

Nike Presto x Off-White

Na de ´The Then´ collectie die Off-White en Nike samen uitbrachten vorig jaar, kwamen ze dit jaar met nieuwe colorways. Zo ook voor de Nike Presto. Dit keer met een geheel zwarte en witte uitvoering. Met zijn clean look en vette details is de witte variant zeker een van de vetste realeases van dit jaar. Dit model is een stuk minder gehyped dan zijn voorganger maar dat maakt ze zeker niet minder mooi.

Photo by @solebox

Nike x Parra Air Max 1

De Air Max 1 is bijna een ieder wel bekend. Sinds 1987 is deze sneaker al op de markt en sindsdien zijn er al honderden verschillende colorways uitgebracht. In het verleden heeft Kunstenaar Piet Parra al eens samengewerkt met Nike, dit zijn echte klassiekers geworden. De samenwerking van 2018 heeft wederom gezorgd voor een heerlijke schoen. Aparte kleuren, gekke patronen en de juiste combinaties, precies wat we gewend zijn van Parra.

Photo by @solebox

Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon

Dit is hoe dan ook de vetste release van 2018. In 2017 won Sean Wotherspoon de designwedstrijd van Nike. Met de combinatie van de Air Max 1 en 97 scoort hij goed. De kenmerkende zool van de One en de opmerkelijk bovenkant van de 97 maken dat deze schoen een topper is. Bovendien zorgt de juiste kleurcombinatie dat deze patta bijna overal mee te matchen is. De stof van de schoen is van hoge kwaliteit en dat merk je direct. Geen schoen kan hier (voorlopig) tegenop.

Photo by @l_brown123

Tags: , , ,