MENU

Tips tegen inbraak in jouw stekkie

Eenzaamheid

Bekende Nederlanders doorbreken taboe eenzaamheid

oktober 4, 2018 reageren (0) Views: 1829 Life Pim Bouman

Rico Verhoeven: ”Er zijn geen smoesjes”

Tegenwoordig is iedereen steeds drukker. Werk, sociaal leven, familie en ook nog wat vrije tijd. Een echte YUPPER is super druk. Daarbij houden we ook wel van een lekkere snack en natuurlijk wat drankjes. Toch moeten we fit blijven om al deze leuke dingen te kunnen doen. Hoe kunnen we nou topfit blijven met zo’n druk leven?

BLVD sprak met Rico Verhoeven a.k.a. ‘The King of Kickbox’ in aanloop naar zijn wedstrijd van afgelopen zaterdag in de Johan Cruijff Arena. We vroegen hem hoe hij fit wordt en wat zijn tip is voor YUPPERS.

 

‘’Ik heb geen trainer nodig’’

 

Je moet natuurlijk topfit zijn om in de ring te staan. Je wint je wedstrijden vaak op conditie. Wat is het geheim om zo fit te worden?
Het is geen geheim, het is gewoon keihard werken. Geen excuses, geen smoesjes. Ik heb geen trainer nodig om fit te worden. Ik kan zelf fit worden door op de fiets te stappen of te gaan hardlopen. Dat is hoe je fit wordt, hier heb ik geen trainer voor nodig.

 

‘’Er zijn geen smoesjes, de vraag is hoe graag je het wilt?’’

 

Je hoort vaak dat mensen heel erg druk zijn, ze vinden zichzelf dan ook ‘te druk’ om te sporten. Jij bent altijd super druk met televisiewerk en trainen. Wat is een tip voor millenials om te gaan trainen?
Geen tijd is het slechtste excuus wat er is. Je moet er gewoon tijd voor maken. In de aanloop naar een wedstrijd heb ik een vast trainingsschema, daarbuiten doe ik niet heel veel. Als ik geen wedstrijd heb, doe ik veel televisiewerk, interviews en fotoshoots, dan is er ook sprake van een strak schema. Maar als ik wil trainen? Dan ga ik gewoon eerder mijn bed uit. Als ik ergens om acht uur moet zijn, dan zorg ik dat ik om zes uur in de gym sta. Er zijn geen smoesjes, alleen de vraag is hoe graag wil jij het?

Het is dus eigenlijk niet zo moeilijk, tijd vrij maken om even lekker te knallen in de sportschool Geen tijd? Gewoon tijd maken. Als Rico het kan met zijn drukke leven, dan moeten wij het ook kunnen. Afgelopen zaterdag was weer duidelijk te zien dat Rico echt topfit in de ring is en waarom hij de beste is op zijn terrein. Hij won alle rondes in de wedstrijd en verdedigde zijn wereldtitel.

Tags: , ,