MENU
Toni Loco pizza's

Net geopend: Toni Loco in de Pijp

Beleef een unieke avond bij het magische PALAZZO

burgers

november 23, 2018 reageren (0) Views: 2110 Events, Food Sacha Field

Genieten van burgers tijdens het BURGERFEST van BAUT

Wie houdt er nou niet van burgers? Persoonlijk ken in ieder geval niemand die ‘nee’ tegen een burger zegt. Ze zijn er namelijk in allerlei soorten en maten: geladen met verschillende vleessoorten of helemaal plantaardig – voor ieder wat wils!

Op 25 november organiseert BAUT een heus BURGERFEST. Kom dat zien!

Heb je al iets op de planning staan voor aankomende zondag? Nee? Mooi. Restaurant BAUT organiseert namelijk BAUT BURGERFEST. Tijdens deze feestelijke FEST-editie zullen er oud en vertrouwd een aantal hamburgerhoogtepunten plaatsvinden op het menu van BAUT. Waar er nu voornamelijk verfijnde gerechten op het menu worden gepresenteerd zal dat zondag oud en vertrouwd aangevuld zijn met heerlijke burgers.

Triple B

Het burgerfest is natuurlijk niet compleet zonder bier en bierpong. Daag jouw vrienden uit voor een potje bierpong en laat ze zien wie die koning(in) is. Of geniet natuurlijk gewoon van een speciaal biertje tijdens jouw burger. Stil zal het in ieder geval niet zijn, er wordt namelijk ook volop muziek gedraaid.

Epic burger winactie

Heb jij nog een episch burger recept in de keuken liggen? Lever dit recept in via de Facebook pagina van het evenement in. Degene die het meest smakelijke en originele recept indient vind namelijk zijn burger terug op het menu en mag samen met vijf vrienden aanschuiven om het resultaat te komen proeven.

Datum: Zondag 25 november van 16.00 tot 22.00 uur
Locatie: BAUT, Spaarndammerstraat 460, Amsterdam West
Entree is gratis

Tags: ,