MENU
burgers

Genieten van burgers tijdens het BURGERFEST van BAUT

Escobar

Escobar, de place to be voor tapas liefhebbers!

bright night day

december 5, 2018 reageren (0) Views: 1841 Food Veerle van Dam

Be always bright

Katers. Pff… Do I need to say more? Eén grote ellende en elke keer weer denken we: nooit meer. Maar dan komt het weekend weer dichterbij en begint het hele helse verhaal weer opnieuw. Fabrikanten vertellen ons over werkende anti-kater drankjes, pillen, poedertjes, noem het op. Maar heel vaak werken deze niet. We zijn weer in de val van marketing gelopen en dat is nou net wat je niet nodig hebt op een katerige ochtend. DJ Sam Feldt zat met twee vrienden op zo’n ochtend bij elkaar en samen vroegen ze zich af: kunnen we niet een gezond en werkend middeltje ontwikkelen? 

En zo geschiede. Anderhalf jaar na dit briljante idee kwamen de drie en Evivita met Bright Night en Bright Day op de markt.

Upgrade jouw feestervaring

Anderhalf jaar deed het trio onderzoek in samenwerking met Evivita, een gerenommeerd lab met 15 jaar ervaring in deze industrie. Hun baby werd geboren: Bright. Bright komt in twee varianten, Night en Day. Het zijn twee caloriearme drankpoeders die aangelegd moeten worden met water of fruitsap. Bright Night laat het feestbeest in je naar boven, zodat jij het maximale uit jouw nacht kunt halen. Ook ondersteunt Night gedurende de nacht bij het verwerken van alcohol in het lichaam. Bright Day is er de volgende dag om de kater sneller te laten verdwijnen.

hangover solutions bright bright night day quote
Bron: Facebook – AlwaysBright

Uit ervaringen kan je misschien bedenken dat veel en vet eten niet de beste remedie is voor een kater. Je maag wordt namelijk alleen maar meer geïrriteerd door vet eten. Paracetamol slikken en energiedrankjes drinken verlichten maar kort. Bright bevat ruim 30 gram aan actieve ingrediënten die bijdragen aan het afbreken van de alcohol en geeft je langzaamaan meer energie. De hoeveelheid actieve stoffen in een dosis Bright is vergelijkbaar met 20 tot 80 (!) doseringen van andere anit-kater middelen. In Bright vind je een combinatie van vitaminen en mineralen, aangevuld met fruitextracten, plantextracten en stoffen die je lever ondersteunen. Geef je lichaam een energie-boost op the day after!

Probeer het zelf

Ruben Hoogervorst, CEO bij Evivita zegt over de Bright-formule: “Na jarenlang onderzoek en verschillende testfases zijn we tot een nagenoeg perfecte mix van ingrediënten gekomen die een kater verleden tijd maakt. In deze samenstelling is het mijn inziens het beste anti-kater product dat ooit ontwikkeld is.”

Sam Feldt, Nir Kroonenberg en Ruben Hoogervorst staan voor Bright. Om het product te verwelkomen in onze levens, introduceerden zij Bright tijdens het Amsterdam Dance Event in een pop-up store in het Amsterdamse centrum. Je kunt het nu ook online kopen!

“Met de meer dan 150 DJ-shows die ik elk jaar doe, ben ik al langer op zoek naar een product dat mij ondersteunt bij de lange dagen en nachten die ik maak. Dit product is in mijn ogen de perfecte oplossing voor iedereen die net zoals ik van een feestje en een drankje houdt maar de vervelende gevolgen hiervan de volgende dag wil beperken en het uiterste uit zijn of haar dag wil halen.”
– DJ Sam Feldt

Opgelost.

Tags: , ,