MENU

Met Lekker Bikes fiets jij altijd lekker door Amsterdam

Inspector Gadget: HP Envy x360, in 2019 willen we...

december 18, 2018 reageren (0) Views: 4112 Gadgets Larissa Hendriks

Heb jij jouw kerstkado’s al ‘gevonden’?

Het is alweer bijna zover, onder de kerstboom moet de leegstaande ruimte gevuld worden met presentjes. Het is niet voor iedereen zo makkelijk om een geschikt kado te vinden. Vooral voor familie kan het soms moeilijk zijn, voor vrienden en vriendinnen is het al een stuk makkelijker. Daarom helpen we je in dit artikel met het vinden van wat kado’s voor onder de gezins-kerstboom. 

Heb jij zelf nog goeie tips of ideeën? Laat het ons vooral even weten in de reacties! Wie weet help jij iemand nog in 2018, mooi meegenomen naar het nieuwe jaar toch?

Dit kado raak je nooit kwijt

Ken jij Tile al? Het merk van de slimme bluetooth-trackers die worden gebruikt voor het terugvinden van spullen. Nee, we maken geen grapje! Op deze manier verlies je nooit meer je portemonnee, tas, telefoon, sleutels en wat je ook maar belangrijk vindt om niet kwijt te raken. De Tiles zijn namelijk overal aan te linken, je bevestigt het met een ring aan je sleutels, een plakstrip aan je tablets of je stopt ze gewoon los in je portemonnee of tas.

De Tile Mate en Tile Pro zijn verkrijgbaar op Tile.com en via CoolblueBol.com en MediaMarkt voor respectievelijk 24,99 euro en 34,99 euro.

De locatie van al jouw aangesloten spullen is terug te vinden via een app of door deze te zoeken via de app waardoor een geluid geactiveerd wordt. In juni 2014 werd de eerste Tile verkocht; inmiddels zijn ze wereldwijd verkrijgbaar bij 25.000 verkooppunten en tracken gebruikers in 230 landen dagelijks meer dan twee miljoen items. En nu introduceert Tile zelfs een nieuwe Tile Pro-serie in Nederland. Deze keer met een vervangbare accu, twee keer zo groot en twee keer zo luid als hun voorgangers. Bestellen kan je doen via deze link. Op deze manier raak je ook nooit het kado kwijt!

Voor degenen die slecht zijn in goede voornemens

80 procent zal onder deze categorie vallen. “Ik ga echt afvallen dit jaar!” of “Dit jaar ga ik meer rust nemen en gezond eten”. Het is allemaal zo makkelijk gezegd, maar wordt uiteindelijk toch niet gedaan. Dan kan je maar beter denken: “Fuck it, het is wat het is”. Wist je dat je dit ook kan geven als kado? Dé Fuck it autoriteit John Parkin heeft een boek geschreven die precies hierover gaat. Bestellen kan je hier doen.

Omdat mensen ieder jaar meer werken

Flex-werken, wie doet het niet? In het nieuwe jaar zullen de ZZP’ers in het land vast alleen maar stijgen, en onderweg werken kan prima toch? Inmiddels werken we niet alleen maar meer voor het geld, nee, we willen een ‘fulfilling‘ baantje hebben. Iets waar we ons in kunnen vinden, iets waar we gelukkig van worden. Waar we, naast een leuke baan, erg gelukkig van worden, is een goede bescherming om onze laptop. Want die wordt natuurlijk overal mee naartoe gesleept! Hup de trein in, nog even langs het café koffie halen en dan op de fiets weer door naar de volgende bestemming.

Voor onder de kerstboom daarom:  Case Logic Reflect Sleeve. Deze sleeve is gemaakt van Memory Foam en heeft een super zachte binnenkant. Dit zorgt beide voor extra bescherming van je laptop. De sleeve is verkrijgbaar in wel vier verschillende kleuren (hier kom je vast wel uit): zwart, ‘pop rock’ en donkerblauw. Hier kan je nog snel de sleeve bestellen op tijd voor Kerst, het enige wat je nog nodig hebt is de maat van de laptop. De beschikbare maten: 15,6” laptop, 14” laptop, 13” laptop en MacBook Pro 13”.

Een lekker luchtje!

Nee, niet zomaar een luchtje, een luchtje die de échte kerstsfeer de kamer inbrengt. Op deze manier neem je de Kerst overal mee naartoe! Met dit luchtje, ruik je namelijk onwijs lekker naar kerstbomen! We maken geen grapje, we hebben het getest, en dit is écht een topper onder de luchtjes. Plus, het is weer eens iets anders dan de doorsnee Douglas luchtjes die vaak onder de boom terecht komen. Bij Dementer kan je namelijk ook nog veel meer andere bijzondere geuren aanschaffen. Denk bijvoorbeeld zelfs aan een koffiegeurtje!

Altijd goed: sokken

We kunnen niet genoeg paren hebben. Vooral nu het weer kouder is, komen sokken goed van pas. Rond deze dagen zijn we wel weer er doorheen of hebben we geen matchende paren meer. Om jullie wat tegemoet te komen hebben we een mooie sokleverancier gevonden: Effio. Stijlvolle sokken, helemaal van deze tijd. Met deze sokken weet je zeker dat jouw kado onder de kerstboom niet saai is, al geef je sokken!

Om jullie een voetje te helpen, geven wij een aantal paren weg! Onder dit artikel kan je ons even laten weten welke collectie van Effio je het tofst vindt, en natuurlijk: waarom? Wij zijn weg van de nieuwe Wonder Woman collectie!

Wat komt er onder jouw gezins-kerstboom te liggen?

Tags: , , , , ,