MENU

Magic Cube Laser keyboard

Nog meer mogelijkheden voor onderweg met de GALAXY Tab...

september 30, 2011 reageren (0) Views: 441 Life redactie blvd

Plantronics komt met ideale metgezel voor smartphones

De headset is uitgerust met spraakherkenning zodat gebruikers gesprekken handsfree kunnen beantwoorden of negeren. Daarnaast is hij verrijkt met audio streaming mogelijkheden waarmee de gebruiker kan luisteren naar muziek, GPS-instructies of e-mail terwijl men kan vertrouwen op de goede stereokwaliteit die Plantronics-klanten gewend zijn. Marque-gebruikers hebben tot dit alles toegang via een gratis iPhone of Android app.

De headset vereenvoudigt de communicatie voor iPhone en Android-smartphone-gebruikers met een applicatie, die momenteel beschikbaar is in de Android Market en de Apple App Store. De app doet een sound check voordat je een belangrijk gesprek voert en helpt gebruikers zich vertrouwd te maken met de extra functionaliteiten van de headset. Daarnaast biedt de app alle informatie, die normaal in de doos zit zoals een handleiding, en toont het zelfs het batterijniveau van Marque op je iPhone-scherm.

Marque is een goede aanvulling voor smartphones, met een strak gebogen design dat zowel beschikbaar is in Jet Black of Arctic White. Daarnaast wordt een innovatieve 2-in-1 USB-oplaadkabel meegeleverd, zodat gebruikers hun headset en smartphone gemakkelijk samen kunnen opladen zonder dat ze meerdere adapters nodig hebben.

Marque M155 is vanaf eind oktober beschikbaar en kost 59.99 euro.