MENU

It giet oan!

One day without shoes

januari 18, 2013 reageren (0) Views: 1116 Life redactie blvd

De wintersporttrend van 2013

De Apex HD 1080P + WiFi camera is de perfecte combinatie van een goede skibril met een 1080P HD camera. De skibril is perfect voor het vastleggen van uw avonturen in de sneeuw en uw mooiste actiemomenten op de piste. Dit nieuwe model beschikt over een roterende camera, zodat je kunt kiezen uit welke hoek u wilt opnemen.
De Apex HD filmt in 1080P kwaliteit (30 fps) en kan tevens in 720P (60 fps) filmen voor de snelste acties. Middels de windbescherming worden geluiden in hoge kwaliteit opgenomen. Tevens kunt u met een speciale modus continu foto-opnames maken (12.0MP).

Daarnaast is de bril uitgerust met Wifi, waardoor u overal eenvoudig uw bril via uw smartphone bedient. Met de gratis app, ActionConnect, streamt u live beelden, speelt u foto’s en video’s af, en bestuur je de camera op afstand. De camerabril heeft hetzelfde comfort en gewicht als een gewone skibril: u ervaart geen extra gewicht. Met de 8 GB Memorycard (32 GB ook mogelijk) legt u duizenden foto’s of uren videomateriaal vast. Via de Micro SD/SDHC card of de bijgeleverde High Speed USB/RCA kunt u de beelden eenvoudig naar uw computer transporteren.