MENU

Laptoptas speciaal voor op de fiets

GANT Zomer/Lente collectie 2013

maart 28, 2013 reageren (0) Views: 1372 Fashion redactie blvd

Buddha to Buddha meets Harley-Davidson Amsterdam

De exclusieve motorfiets, de “Buddha Streetglide Bagger”, is één van de vruchten van deze unieke samenwerking.  Het racemonster is uitgevoerd in black denim en volledig mat zwart afgewerkt met een zadel en binnenkuip die zijn voorzien van antraciet alcantara bekleding. Natuurlijk is de motor ook voorzien van de stoere en herkenbare Buddha to Buddha logo’s die zijn verwerkt op de tank, in het zadel en in het achterlicht. Verder is de motor uitgerust met een, in Nederland nog zelden gezien, 26” rear voorwiel en komt de motor met nog meer extra’s als koffer extensies, herkenbaar Paul Yaffe Monkey Ape stuur en prachtige Vance & Hines uitlaten.

Naast deze speciale motor is er nu ook in zeer beperkte oplage een exclusieve kledinglijn ontworpen door Buddha to Buddha. Deze lijn bestaat uit een stoer leren jack, een handgemaakte lederen sleutelhanger en hoogwaardige kwaliteit T-shirts met een spannende, grafische afbeelding geheel geïnspireerd op de Buddha Streetglide Bagger. De jacks en shirts hebben een mooie, luxueuze afwerking en de aandacht voor detail en pasvorm waar Buddha to Buddha kleding bekend om staat. De items voor hem én haar zijn comfortabel en makkelijk draagbaar, perfect dus voor een ritje op de motor. Of, als je niet zo’n biker bent, ook zeer geschikt voor een rit op de fiets naar de kroeg alwaar je indruk maakt met de stoere look.

De kleine collectie exclusieve items zal vanaf begin april beschikbaar zijn bij een aantal geselecteerde Buddha to Buddha dealers, daarnaast zijn ze online verkrijgbaar in zowel de webshop van Buddha to Buddha als die van Harley-Davidson Amsterdam. Meer informatie over de Buddha Streetglide Bagger is beschikbaar via Harley-Davidson Amsterdam, Tel: 020 -722 00 00, waar men direct de interesse voor deze motor kan aangeven.

Winkelverkoopprijs: Motor: € 49.500,- | Leren jas: € 499,- |T-shirt: € 49,95 | Sleutelhanger: € 9,95

Tags: , , , ,