MENU

Buddha to Buddha meets Harley-Davidson Amsterdam

Lee presenteert de nieuwe zomercollectie en Blue Label

april 29, 2013 reageren (0) Views: 1263 Fashion redactie blvd

GANT Zomer/Lente collectie 2013

Die Amerikaanse twist vind je verder ook terug in de collectie, want die is geïnspireerd op de Amerikaanse bezoekers van de ‘Pitti Uomo’ een toonaangevende Italiaanse modebeurs. Het viel GANT ontwerper Christopher Bastin tijdens de beurs op dat zij zich Italiaans kleedden maar dat zij daarbij een Amerikaanse twist wisten te behouden die hem inspireerde en die hij op zijn beurt weer succesvol in de nieuwe zomercollectie wist te verwerken.

In de collectie voor de lente en de zomer worden getailleerde blazers, single breasted in casual linnen of double breasted in dressy glencheck ruiten, gecombineerd met chino’s en klassieke Oxford shirts, button down of wide spread. Een verfijnd assortiment aan accessoires zoals shantoeng stropdassen, pochets in madras ruit en linnen zomersjaals, completeren de Italiaans/Amerikaanse look.

Aan de meer casual zijde van de collectie vind je comfortabele knitwear, die, gedragen over de zomerse shirts en zwembroeken de nodige verwarming biedt zodat je ook de frissere zomernachten lekker aan het strand kunt doorbrengen. Voor een preview op de GANT Rugger Men collectie kijk je op de website van GANT.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,