MENU

GANT Zomer/Lente collectie 2013

Nike viert bestaan van Ronaldo schoenen

mei 1, 2013 reageren (0) Views: 1002 Fashion redactie blvd

Lee presenteert de nieuwe zomercollectie en Blue Label

Creatief Materiaalgebruik Dit bereikt Lee vooral door creatief te spelen met verschillende structuren en contrasten in het materiaalgebruik. De pasvorm voor dit seizoen is clean, vitaal en strak en is gericht op de grootstedelijke nonchalante man die precies weet wat bij hem past.

Blue Label Onder Blue Label brengt Lee deze zomer 5 denim fits, inclusief tops, op de markt die uitsluitend geproduceerd zijn van stoffen uit de beste Europese weverijen.  De allerfijnste stoffen zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn bijzonder duurzaam en comfortabel. Bovendien zijn ze milieubewuster doordat ze gedeeltelijk van gerecycled materiaal gemaakt zijn en worden gefabriceerd met minder gebruik van water, energie en verf.  De strakke snit geeft de Blue Labels een elegante uitstraling die ze geschikt maakt om voor elke gelegenheid te dragen.

Fitguide Erg handig is de Fit Guide op de website van Lee. Hier kun je eenvoudig jouw favoriete jeansstijl bepalen en vergelijken.  Ook vind je hier een volledig overzicht van alle modellen in de nieuwe collectie en kun je makkelijk een Official Lee-Store bij jouw in de buurt vinden. 

Tags: