MENU

Nike viert bestaan van Ronaldo schoenen

IWC Ingenieur Automatic AMG Black Series Ceramic

mei 7, 2013 reageren (0) Views: 1507 Fashion redactie blvd

Dutch Design Manchetknopen

Herengracht Op de Canal Cufflinks is een exacte kopie afgebeeld van de Herengracht, van de huisnummers 1 tot 77. Aan de hand van tekeningen en foto’s heeft de ontwerper een model gemaakt dat de huizen tot in detail weergeeft. Dit is bewerkt tot een drie dimensioneel model dat op inventieve en decoratieve wijze de bovenkant van de manchetknopen vormt. Door het intrigerende patroon dat gevormd wordt door de samenkomende daklijnen van de huizen, sporen de manchetknopen aan tot verder onderzoek, zonder daarbij extreem op te vallen. Daarmee zijn het ware conversation pieces.  

Vakmanschap De manchetknopen zijn uitgevoerd in de allerhoogste kwaliteit 925 zilver en een rhodium toplaag zorgt ervoor dat het zilver zijn glans lang behoudt. Van het gieten van het vloeibare zilver tot aan de gedetailleerde afwerking: Elke manchetknoop wordt nog steeds per stuk geheel met de hand vervaardigd. Puur vakmanschap dat gezien mag worden.

Vaderdag Een paar Canal Cufflinks is nu verkrijgbaar voor €179,- inclusief verzending via de website van Chocolate and Foam. Ze zijn prachtig verpakt in een luxe doos en zijn daarmee een prachtig cadeau voor vaderdag, ook voor vaders die niet op de Herengracht 1 tot 77 wonen.

Tags: