MENU

PiCycle, ‘electrifying design’

Rotel RA-1570, geïntegreerde alleskunner

mei 23, 2013 reageren (0) Views: 984 Gadgets redactie blvd

Ambassador of Greatness

Vertel jouw persoonlijke verhaal over ‘greatness’ en maak kans op de titel ‘Ambassador of Greatness 2013’ van Alpina. Het verhaal met de meeste “likes” wint deze challenge. Woordvoerder van deze wedstrijd is Aurlien Ducroz, tweevoudig wereldkampioen Freeride skiën. Aurlien belichaamt de vijf Alpina principes, die het thema van deze uitdaging zijn.

De vijf Alpina beginselen

Alpina werd in 1883 opgericht door een groep mensen die bekend staan als de Alpinisten. Sindsdien worden alle klanten, retailers en medewerkers van Alpina gezamenlijk herkend als The Alpinists. Wat hen in het verleden en vandaag de dag nog steeds verenigt, zijn vijf gedeelde principes:

1- Wees volhardend (be perseverant)

2- Denk zelfstandig (think independently)

3- Vertouw op je intuïtie (trust your instincts)

4- Vind je grenzen (find your limits)

5- Vergeet je afkomst niet (don’t forget your roots)

Door consequente toepassing van deze vijf principes is het succesverhaal van Alpina horloges verzekerd.

 

De Alpinist uitdaging

Iedereen heeft minstens een keer in zijn/haar leven één van de vijf principes toegepast en daardoor iets groots voor zichzelf of voor anderen bereikt. De World Alpinist Facebook Challenge gaat over het vertellen van dit persoonlijke verhaal aan de wereld.

Op de Facebook-pagina van Alpina kies je uit één van de vijf principes. Aan de hand van tekst, foto en/of videomateriaal vertel je jouw verhaal in de World Alpinist Challenge app en kies je het Alpina horloge dat het beste bij jouw verhaal past.

Ambassador of Greatness

Wie op 21 juli 2013 de meeste likes heeft gekregen, zal de uitdaging winnen en wordt Alpina’s Ambassador of Greatness van 2013. Daarnaast wint hij/zij het horloge dat zijn/haar verhaal vertegenwoordigd. De winnaar zal t/m 31 december 2013 woordvoerder van de Alpina principes zijn en deelnemen aan Alpina’s merk activiteiten. Deelnemers die eindigen op de 2e of de 3e plaats winnen eveneens het gekozen Alpina horloge.

https://www.facebook.com/Alpina.Watches 

Tags: , , , , , ,