MENU

SAMSØE & SAMSØE presenteert nieuwe zomercolectie

Deus Ex Machina

mei 24, 2013 reageren (0) Views: 1279 Fashion redactie blvd

Felle zon(nebrillen)

De trend van dit seizoen zijn onbetwistbaar de felgekleurde spiegelglazen in de zonnebrillen. De felle kleurtjes zien we niet alleen verschijnen bij Ray-Ban maar ook bij merken als Oakley en Prada. Van helblauw naar felroze en van lichtoranje naar schitterend geel, alles kan en is mogelijk. 

Ray-Ban 80’s Flash : de bekende pilotenmodellen van Ray-Ban, de Aviator en de Cats, zijn voorzien van multilaags spiegelglazen in groen, oranje en blauw. De bijzondere spiegelcoating zorgt voor een spectaculair effect en valt zeker op. 

Oakley Frogskins en Garage Rock : in tegenstelling tot de ronde Ray-Ban glazen is Oakley juist kenmerkend vanwege haar vierkante vorm. De Frogskins en Garage Rock mogen deze zomer eigenlijk niet ontbreken als jij de zon op gaat zoeken. De Oakley is fijn te creëren naar eigen smaak.

Prada Linea Rossa: Gaaf dat Prada ook een opvallend model heeft ontworpen. De Prada Linea Rossa ziet er strak en elegant uit. Eigenlijk zoals we gewend zijn van Prada. De rode balk is kenmerkend voor Prada en is terug te vinden in al haar modellen. De rode spiegelglazen maken het helemaal af!

Tags: , , , , , , , , , , , ,