MENU

Carolina Herrera CH Man Fragrance

Pull & Bear S/S 13

juni 6, 2013 reageren (0) Views: 979 Fashion redactie blvd

Citizens of Humanity

Citizens of Humanity werd in 2003 opgericht door premium-denim pionier Jerome Dahan. Hij werd geboren in Parijs groeide later als tiener op in Montreal Canada. Hierna verhuisde hij naar Los Angeles waar zijn carriere in de demin startte. Citizens of Humanity is een mooie mix waar verschillende facetten van Jerome Dahan samenkomen: zijn ervaring bij Guess en Lucky Jeans, en het door hem opgerichte 7 For All Mankind, Zijn ‘jean makers’ netwerk met grootheden als Adriano Goldschmied en zijn grote passie voor cultuur. 

Citizens of Humanity denim ziet er bijzonder strak en cool uit maar het zit ook nog eens onwijs lekker. De denim wordt dan ook met veel liefde en aandacht gemaakt in zijn eigen producitefaciliteit ‘CM Laundry’ in LA. Bij het merk werken meer dan 200 mensen die ieder bijzonder doch creatief zijn. 

Citizens of Humanity telt vele liefhebbers verspreid over de hele wereld. Ook beroemde acteurs dragen graag de denim van CH. Een paar voorbeelden zijn Beyoncé, Edward Norton en Hugh Jackman. 

 

Tags: , , , ,