MENU

Crime time: Mink Kok, denker en delinquent

Interview Jai Courtney (A Good Day To Die Hard)

juni 13, 2013 reageren (0) Views: 1028 Life redactie blvd

BLVD vaderdagtip

Alle jaren die hij vroeger in je heeft gestoken, al zijn energie, boze uitspattingen en weer op komen draven als hij je van sport of school moest afhalen. Geen enkel probleem want.. hij is je vader. Hoe oud je ook bent, zondag is de tijd om de vaders van Nederland weer even in het zonnetje te zetten. 

Hoe gaan we dat doen? Geef hem een kappersbeurt

Ben je zelf toevallig vader? Kom op zaterdag 15 juni dan naar de Good Genes Store op de Albert Cuypstraat. Geheel in stijl zal Mr. Maroosh van 12:00 tot 14:30 uur alle vaders van een trim- of scheerbehandeling voorzien.

Mr. Maroosh 

Mr Maroosh is geen doorsnee barbier; een behandeling bezorgt je niet alleen een verzorgd uiterlijk maar ook een moment van ontspanning in een veeleisend, jachtig leven. Mannen kunnen genieten van een rustgevende scheerbeurt in het gezelschap van gelijkgezinde heren. Speciaal voor vaderdag brengt Mr. Maroosh zijn unieke scheerervaring naar de Good Genes Store waar de mannen zichzelf een momentje van rust kunnen gunnen.

Vaderdag Cadeautips According to Good Genes

Vaders kunnen dit jaar rekenen op een top cadeau voor vaderdag. Good Genes helpt echtgenoten, zonen en dochters op weg met deze ultieme vaderdag cadeautips. Let op: bij aankoop van een Good Genes product online of in de winkel ontvang je vanaf vandaag ook nog een heerlijke fles Good Genes Wine en een Good Genes Keychain ter waarde van €60. Jij een cadeau voor jezelf en een voor je vader voor niets erbij. Vaderdag 2013 kan nu al niet meer stuk! 

Denim
Tevens is er ook denim verkrijgbaar in de winkel om de vaders anno 2013 eens flink stoer te maken. O.a. is er de keuze uit een gaaf denimjacket en een denim worker vest. Verwennen maar die vaders! 

Tags: , , , , , , , , , , ,