MENU

Pull & Bear S/S 13

London Men’s Fashion Week (1)

juni 18, 2013 reageren (0) Views: 1069 Fashion redactie blvd

Get Dressed Like You Mean It

Dockers® is een samenwerking aangegaan met elf stijlvolle Europese mannen. Onder deze zogeheten ‘Men of Style’ zit ook de Nederlandse fashion editor genaamd Clyde Semmoh. Semmoh werkt o.a. voor vooraanstaande Nederlandse magazines. Niet alleen staat hij bekend om zijn goede smaak in de stijl maar ook op het gebied van muziek. Hij draait in de nachtelijke uurtjes dan ook als DJ in de beste clubs van Amsterdam. 

Onder het karakteristieke gezelfschap van de ‘Men of Style’ bevinden zich ook een acteur, een komiek, een kunstenaar en zelfs een chef-kok. Deze mannen weten wie hen beïnvloed en wat stijl betekent. 

Sinds enkele seizoenen is er een enorme verandering te zien in de wijze waarop mannen zich kleden. De drang om niet op te vallen verdwijnt. De moderne man is bezig met het verfijnen van zijn persoonlijk stijl. Kleding is belangrijker geworden. De pasvorm, het materiaal, de afwerking, elke nuance wordt nu bewust overwogen om de perfecte outfit te creëren. De Dockers® SS13 collectie gaat over deze mannen en hun dagelijkse kleedgedrag.

De ‘Men of Style’ video kun je hier kijken. 

De Dockers® SS13 collectie –die heel toepasselijk ‘Kleed jezelf alsof je het meent’ heet-, is ontworpen om mannen te voorzien in hetgeen dat essentieel is voor een geraffineerde doch stoere garderobe die, door de verscheidenheid en aandacht voor details, niet duidelijk maakt wát maar hóe je iets moet dragen. De hierop volgende collectie zal voor elke gelegenheid iets te bieden hebben. De stijlen zijn geraffineerder waardoor het meer editorial is, én casual met de nadruk op comfort en het gemak van straatmode. Ook zal de SS13 collectie silhouetten bevatten die doen denken aan de geliefde slim fit spijkerbroeken. De collectie is bewust zo divers mogelijk ontworpen opdat meerdere stijlen naar voren komen die het mogelijk maken om in dezelfde outfit naar kantoor te kunnen en naar de borrel om 17.00.

Tags: , , ,