MENU

deBeschaving- een uniek festival.

Supiore Uno : plezierjacht op zonne-energie

juli 1, 2013 reageren (0) Views: 800 Life redactie blvd

Converse Rubber Tracks

De afgelopen twee jaar heeft Converse de Converse Rubber Tracks experience al naar bijzondere muzieksteden als Toronto, Austin, Montreal, Los Angeles en meest recent San Francisco gebracht, waar meer dan 500 muzikanten waardevolle studiotijd en beschikking over  state-of-the-art apparatuur kregen.Converse Rubber Tracks is geboren uit het verlangen om iets terug te doen voor de muziekgemeenschap door opkomende artiesten een platform te bieden om hun creativiteit te uiten. Converse’s lange termijn verbintenis met muziek komt ook tot uiting in de relatie met de 100 Club in Londen, het Make Noise platform in Spanje, de Converse mixtape en Red Light Radio in Amsterdam – een onafhankelijk online radiostation dat uitzendt vanaf de Amsterdamse Wallen. 

Via het creatieve partnerschap met Red Light Radio presenteert Converse de Converse Red Light Sessions – een reeks intieme live opnames met zowel bekende als opkomende artiesten die hun muziek in een unieke omgeving ten gehore brengen. Sinds oktober 2012 heeft een uiteenlopend gezelschap van artiesten opgetreden achter een voormalig “raam” in de rosse buurt, waaronder Jacco Gardner, Heems (Das Racist) en Charanjit Singh. Tijdens SXSW festival van dit jaar namen artiesten als de Allah-Las, Traumahelikopter en The Bots een Converse Red Light Session op in het FADER Fort. De Rubber Tracks in Amsterdam week wordt afgesloten met een feestelijke Red Light Session in hun complex op het Oudekerksplein, waar ze de beste Rubber Tracks deelnemers van die week mixen met bijzondere gasten. Ga voor meer informatie over Red Light Radio naar: www.redlightradio.net

Wil je meer weten over Converse Rubber Tracks Amsterdam en je aanmelden voor een van de gratis dagelijkse opnamesessies, ga dan naar: www.converse.nl. Aanmelden kan tot en met vrijdag 19 juli 12.00 uur 2013. 

Tags: