MENU

Droom weg met Allan Vos

14 Iconische brillen door de jaren heen

augustus 1, 2013 reageren (0) Views: 983 Fashion redactie blvd

Feelwood plant een boom voor een bril

En als twee jonge studenten je vol enthousiasme mailen met een initiatief als dit, is onze ochtend gemaakt. De jongens van Feelwood kijken naar eigen zeggen op een frisse manier tegen de wereld aan. Ze combineren houten elementen in modeaccesoires (we horen je denken, dat doen er wel meer…) Inderdaad, maar deze jongens willen tevens bewustzijn creëren voor de gevolgen van de grootschalige houtkap. Voor elk verkocht product planten de jongens dan ook een boom.

Welke modellen kunnen we kiezen? 

The Major
Een mooie zonnebril van echt hout. De donkere glazen met het donkere montuur maken het een echte eye-catcher. The Major is vernoemd naar de Major Oak boom in Engeland. Volgens de lokale bevolking was dat ooit de schuilplaats van Robin Hood…

The Sherman
Een opvallende bril doordat de voorkant van de bril zwart is en de pootjes een lichte kleur hebben. Een heerlijk contrast, wat goed opvalt. De bril is erg licht wat hem heerlijk maakt om te dragen. De naam ‘ Sherman’  komt van de allergrootste boom ter wereld: The General Sherman, leuk gevonden toch?

The Lonely
Deze houten zonnebril heeft een aparte houtsoort waarvan hij gemaakt is. Het is donker maar de nerven zijn licht. Ook staat Feelwood er op de poten in gegraveerd in een lichte kleur. Een echte klassieker wat betreft model, uniek in de kleuren.

De brillen zien er raw en stoer uit, zoals Thatbestman.com schreef : “Feelgood met Feelwood” Check feelwood.nl!  

Tags: