MENU

Weekendtip: Bootjes kijken in Amsterdam of Rotterdam

Jon Bon Jovi verkoopt Penhouse : $39,9 miljoen

september 5, 2013 reageren (0) Views: 1169 Life redactie blvd

Licor 43 flagship cocktailbar in Ziggo Dome

Om je avondje uit naar een extra dimensie te brengen is er per september een unieke cocktailbar en lounge van Licor 43 in de Ziggo Dome geopend. De Spaanse likeur met, jawel, 43 geheime ingedrienten, wil bezoekers niet alleen laten genieten van de muziek maar ook door iets extra’s te bieden. Vanaf half september worden, op de eerste etage waar de Licor 43 flagship cocktailbar zich bevindt, gevarieerde en originele cocktails geschonken. Op de begane grond is de Licor 43 lounge met een prachtige flessenwand van Licor 43. De ideale plek om te loungen, voor, tijdens of na het concert. Licor 43 levert qua geur en smaak een unieke toevoeging voor de zintuigen. 

Licor 43 sluit zich zo aan bij de principes van de Ziggo Dome: genieten op wereldklasse, groots maar toch intiem. De cocktails worden allemaal bereid door professionele bartenders. 

Wat dacht je van een frisse Balón 43 of een spannende Licor 43 Sour terwijl de stem van Bruno Mars nagalmt : “Our happiness to me is worth more than diamonds”


www.licor43.nl

Tags: