MENU

A State of Trance : New Horizons

Simone Villas Boas – Lspace

oktober 7, 2013 reageren (0) Views: 2054 Life redactie blvd

Licor 43 – Puro Arte Giftpack

“Genieten is niet vanzelfsprekend”
Er zijn er verschillende varianten ontwikkeld, met zowel twee als vier Gaudí glazen, beiden uiteraard
gecombineerd met de authentieke fles Licor 43. In ons hectische leven -9 tot 5 baan, evt. kinderen, sport etc.- nemen wij amper de tijd voor onszelf om écht tot rust te komen. Genieten is niet vanzelfsprekend, het is een kunst en daar speelt Puro Arte handig op in met een giftpack die alle zintuigen weet te prikkelen. 

De kenners onder ons weten dat de smaak is opgebouwd uit 43 geheime ingrediënten én wordt versterkt door de beleving en het design van de Gaudí glaasjes. Wij noemen het ware collectors-items. 

Antoni Gaudi
Licor 43 heeft zich voor het ontwerp van deze artistieke geschenkverpakking laten inspireren door de prachtige mozaïeken van Antoni Gaudí. Waar de mozaïeken van Gaudí kleurrijk en magisch zijn, is de smaak van Licor 43 met minimaal zoveel zorg, kennis en creativiteit opgebouwd. De balans van deze 43 geheime ingrediënten is dusdanig dat je -net als bij Gaudí- geen kenner hoeft te zijn om je te laten overrompelen door de beleving.

Licor 43 Puro Arte Giftpack
De Licor 43 Puro Arte Giftpack combineert de kunst van het proeven en het genieten. Het is deze combinatie die de Puro Arte giftpack tot het ideale cadeau voor de feestdagen maakt. De geschenkverpakkingen zullen dit najaar via verschillende kanalen beschikbaar zijn voor de consument. Kijk voor een overzicht van de verkooppunten op www.licor43.com

Tip : hou de komende tijd BLVD Man in de gaten als je op de hoogte gehouden wilt worden over Licor 43.

ps. van Licor 43 mag je af en toe ook best alleen van genieten hoor.  

 

Tags: