MENU

&Samhoud DNA Foodlab

Very Essence of Soho

november 13, 2013 reageren (0) Views: 1116 Life redactie blvd

Maserati Bora in nieuw jasje

Maserati Bora 1971
Kent iemand de Maserati Bora nog? Het model dat in 1971 door Maserati werd gepresenteerd tijdens de Autosalon van Geneve en wellicht binnenkort weer terug op de markt. Alex Imnadze maakte de tekeningen, ontwierp het én de eigenaren van Maserati waren hier zeer over te spreken. 

Misschien heb je de naam Alex Imnadze wel eens eerder gehoord. Hij heeft meerdere modellen ontworpen waaronder de BMW m3i Concept en de Alfa Romeo 6C. Zijn nieuwe interpretatie van de Maserati Bora beschikt over een Italiaans gebouwde V8 midden-motor, achterwielaandrijving met veel identieke lijnen aan de eerdere Bora. Wij zien concurrentie voor de 458 Italia (Ferrari) en de R8 van Audi. 

De kop-en achterlichten en de voorgril zijn in lijn met andere moderne Maserati modellen als de nieuwe Quattroporte en de Ghibli. Deze moderne vormen in combinatie met de prachtige en klassieke lijnen van de originele Maserati Bora hebben als resultaat een Maserati waarvan wij gaan likkebaarden. Hopen dat dit prototype daadwerkelijk in productie gaat!  

 

Tags: