MENU

Maserati Bora in nieuw jasje

Amsterdam Art Weekend

december 2, 2013 reageren (0) Views: 994 Life redactie blvd

Very Essence of Soho

Very Essence of Soho
Het appartement werd ontworpen door Piero Manara & Debia Manara-Berger van Casamanara in directe samenwerking met de eigenaar. Dit unieke, luxe penthouse beschikt over 4 slaapkamers en 5 badkamers met een ruimte van 7,500 vierkante meter. Een perfecte combinatie tussen indoor en outdoor wonen, hiernaast heeft het verfijnde architectonische proporties, natuurlijk licht en een subtiele afwerking.

Uiteraard bereik je het appartement met een geheime lift die opent op een prachtige verdieping waar de vloer is ingelegd met mooi hout. Grote ramen aan de zuid-en westzijde en een grote open haard om in de avond je wijntje aan te drinken. 

In de gekoelde wijnkelder is ruimte voor zo’n 1,500 flessen en staat tevens een Sub Zero koelkast (voor de champagne). Probleem is dat vrienden die je uitnodigt dit appartement nooit zullen willen verlaten vooral niet na het zien van the Media room. Een riante ruimte met dramatisch licht en een ultra-suede plafond. Dankzij de Dolby 10.1 Surround Sound is deze ruimte niet verkeerd om een filmpje in te kijken. 

Verder krijg je één van de beste keukens van dit moment, een dakterras, Master Suite, sportruimte, massagekamer, spa-badkamer accommodatie, sauna met Kohler Aroma-therapie, eiken/hardhouten vloer gelegen in het gehele appartement, intercom, Honeywell Security en vrijwel alles is bestuurbaar op je iPad. 

Al met al een unieke penthouse met een interessante mix tussen stylish design, praktisch en eigenlijk de essentie is van Downtown Manhattan lifestyle. Iets voor jou? 

 

Tags: