MENU

BLVD Video – Last Photo

Raad de landen – Amerikanen

januari 11, 2014 reageren (0) Views: 941 Life redactie blvd

Kap met de goede voornemens!

Kap met de goede voornemens! 
Ieder jaar trappen we er weer in. Halverwege december, ergens tussen de pepernoten van Sint en de gevulde kalkoen van Santa, hakken we de knoop door: vanaf 1 januari gaan we onze levens beteren. Weg met die sigaretten, de ijzers in en minder stressen. Tussendoor leren we gitaar spelen, gaan we extra sparen en willen we naar de andere kant van de wereld reizen. En om het feest compleet te maken gaan we vrijwilligerswerk doen en meer quality-time met de familie spenderen. De vooruitzichten zijn rooskleurig. 

En dan is dit zo’n beetje wat er gaat gebeuren:

1 januari –je kunt geen rotzooi eten als je in stabiele zijligging op bed ligt. Mooi feestje gisteren, dus je mag niet mopperen. Een goed begin is het halve werk. Volhouden nu.

6 januari –na twee dagen moeilijk lopen ben je weer een beetje het mannetje. Vandaag vol frisse moed de gym weer in. Still going strong.

11 januari –gekkenhuis op je werk, die spierpijn lijkt niet meer weg te gaan en door een structureel gebrek aan tijd verzaak je met gezond eten. Geen nood, aanstaande maandag pak je ‘m weer op. 

20 januari –aanstaande maandag pak je ‘m weer op.

6 februari –terug bij af. Niet alleen verval je in je oude patroon, ook ben je een beetje teleurgesteld in jezelf. 

We gaan met z’n allen elk jaar weer nat op de goede voornemens. Waarom? Omdat we onze levensstijl te radicaal omgooien. Hou het klein. En leuk! Vooral dat laatste. Tegenwoordig zijn er zat initiatieven die je helpen bij een gezond én leuk leven. Onze favoriet is nu al Eten is het nieuwe diëten, een vernieuwend concept van Herengracht Restaurant & Bar. 

 
Omdat er zoveel meningen zijn wat betreft gezonde voeding, laat dit Amsterdamse restaurant je deze wintermaanden elke week kennis maken met een andere visie op het gebied van voeding. Dus, laat die goede voornemens voor wat het is en kijk wat het beste bij jou past. Wij mannen hebben geen nieuw jaar nodig om een beetje verandering door te voeren. Toch? 

Tags: