MENU

De Continental 80, van de Vrijmibo op kantoor door...

Een emotionele achtbaan op de catwalk

februari 22, 2019 reageren (2) Views: 2874 Fashion Larissa Hendriks

PUMA introduceert een volledig nieuwe sneaker

We kennen inmiddels de iconische PUMA sneakers wel. Al zo lang op de markt, maar nog steeds populair en geliefd. Al zijn de welbekende sneakers tijdloos, PUMA wilt ook graag met de trends meegaan! Met het oog op de terugkerende 90’s style, komt PUMA nu met een nieuwe sneaker…

De sneaker PUMA NOVA is speciaal voor vrouwen ontworpen en gelanceerd door Cara Delevingne, PUMA Women en #DOYOU-ambassadeur.

90’s vibes

De PUMA NOVA is perfect voor ‘work and play’. Deze go-to sneaker is gemaakt voor de bad-ass chicks die gewaagde keuzes durven te maken en niet bang zijn om op eigen houtje een pittige work-out te pakken. Een echte Young Urban Potential dus!

De PUMA NOVA 90’s Bloc is de kick-off van de nieuwe PUMA Women lentecollectie. Mooie start met dit lenteweer buiten! De inspiratie komt van een zogenoemde 90’s running stijl, maar heeft wel de moderne twist die we willen zien in 2019. Felle pops of color maken de sneakers helemaal af!

Bij jou in de buurt

Zoals we gewend zijn van PUMA heeft ook deze sneaker kwaliteit. Met een stevig gevormde basis met een slankere bovenkant kom je er zowel op de werkvloer als in de sportschool mee weg. Deze pareltjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart/wit/roze en zwart/wit.

Je kan zelf een paar online scoren via The Athlete’s Foot, SNEAKERS, de Bijenkorf, Take-Off, Omoda en op PUMA.com. Wil je toch eerst even passen? Dat begrijpen we heel goed! Bij de PUMA winkels bij jou in de buurt kan je rustig aanvoelen welke maat het beste om je voeten past. De prijs voor deze sneakers is 90 euro, prima prijsje voor deze toffe nieuwe lancering!

Tags: , , , ,