MENU

Oost-Indisch Doof

Aan de Amsterdamse Grachten

maart 23, 2014 reageren (0) Views: 1099 Life redactie blvd

La Vina Experience – Amsterdam

Restaurant & Bar La Viña Experience
Alsof je daadwerkelijk op een rustige zomeravond in het Spaanse dorpje La Viña uit eten gaat. Dit is de uitstraling en de sfeer die hangt in het gezellige Restaurant & Bar La Viña Experience. Een unieke gemoedelijkheid. Na een hartelijk welkom worden de jassen netjes aangenomen en krijgen we een rustig plaatsje in de hoek toegewezen. Een kaarsje wordt zorgvuldig aangestoken, water uit een karaf ingeschonken en de kaart wordt voor ons neergelegd. Dit gegeven in combinatie met de rustige achtergrond muziek zorgt voor een speciale ambiance. Precies zoals we het eigenlijk kennen van de Spanjaarden…



La Viña is een klein dorpje dat ligt in het noorden van Spanje in de streek Asturias. Hier wordt geleefd van de natuur. De prachtige natuurlijke kwaliteit van de producten maakt verdere luxe onnodig. De liefde voor het product is belangrijk. Dit proeft u terug in al onze gerechten die met dezelfde liefde en passie bereid worden.

Wij kiezen voor de Wine & Dine experience waarna de enthousiaste eigenaresse en sommelier Jacqueline Borgers ons uitleg komt geven. Je merkt in haar verhaal dat de passie en de liefde ervan af spat. In duidelijke taal maakt zij van een nono een ware wijn-expert. Bij wijze van. Zij zorgt samen met chef Michael Marbus en de rest van het team voor een bijzondere expierence. Bij ieder hapje past weer een andere wijn. En andersom. Aanrader voor u: voor €15,- krijg je 3 wijnen én drie bijpassende spijzen. 

 

Niet alleen de wijnen zijn noemenswaardig, ook de menukaart biedt voor ieder wat wils. Van kleine culinaire hapjes uit het noorden van Spanje (soort luxe tapas) tot een heerlijke Ossobucco. En van de vijgentaart tot glutenvrij dineren (jawel, hier kan het). 

Restaurant & Bar La Viña Experience, ¡La comida estuvo deliciosa (het was heerlijk)!

Tags: