MENU

The Prahran Hotel

Road To Machu Picchu

mei 7, 2014 reageren (0) Views: 982 Travel redactie blvd

Con Dao Resort by AW²

Con Dao Resort by AW²
Het zal één van je mooiste ervaringen op één van de meest bijzondere plekjes op aarde worden. Bezoek het prachtige Six Senses Con Dao luxury resort op het Con Dao eiland en wordt verrast met kilometers witte stranden, turquoise zee omringd door de zwarte stenen van the Elephant Head Mountain. 

Achter de duinen loopt een rivier die is omgeven door tropisch natuurgebied, juist deze facetten zorgen voor een ultiem gevoel van privacy en rust. De perfecte plaats om helemaal tot jezelf te komen! The Six Senses Con Daeo Resort en haar ontwerpteam wilden met de bouw van het resort de natuur zo min mogelijk verstoren. 

Het doel van the Six Senses is om de lokale natuur te combineren met het gevoel van luxe en exclusiviteit. De ervaring die de gasten zullen opdoen zal onvergetelijk zijn. Het resort is verdeeld in drie onderdelen: het marktje, het restaurant en de bar/zwembad. Verder kan je genieten op de diverse strandterrasjes of een wandeling maken over de betoverende promenade. Met het restaurant in de de duiden, kijk naar de zee vanuit het zwembad of neem een verfrissende duik in de mangrove. De houten bruggetjes, de rust, de natuur. 

This is heaven on earth!  

(Meer info)

Tags: