MENU

Marc by Marc Jacob’s Fall 2014

#ByBalr

juli 7, 2014 reageren (0) Views: 1050 Fashion redactie blvd

Green Paper Boys presents…

#2 Bagus 
Paul Jonkhart, oprichter van Green Paper Boys vindt het belangrijk om iets terug te doen voor zijn Indonesië. Ieder kind heeft naar zijn overtuiging recht op een goede opleiding en toekomst. Een deel van de winst van Green Paper Boys gaat daarna direct door naar projecten voor kansarme kids in Indonesië op het gebied van onderwijs en sport. 

Vorige week woensdag presenteerde Green Paper Boys (check gelijk even de nieuwe site!)met trots hun derde collectie. Wat gelijk opvalt zijn de nationale kleuren van Indonesië (rood en wit) en Nederland (rood, wit en blauw) en bestaat uit een T-shirt, twee tanktops, een crop top voor dames en een canvas tas. De gehele productie is gedaan in Indonesië, waar is gewerkt met 100% Indonesisch kwalitatief hoogstaand katoen en canvas.

Green Paper Boys heeft by the way ook een Charity pack ontwikkeld  bestaande uit een tote bag met daarin een schrift, liniaal, potlood, puntenslijper en gum. Met dit pakket wilt Green Paper Boys kinderen motiveren hun best te doen op school. De lokale non-profit organisatie Sahabat Anak zorgt ervoor dat de kinderen de pakketten ontvangen. 

Awesome job BOYS! 

Tags: