MENU

SunBeats Festival 2014

BLVD Video: The delivery

juli 14, 2014 reageren (0) Views: 852 Life redactie blvd

Buiten Westen – 19 juli 2014

Buiten Westen 2014 
Aanstaande zaterdag, jawel – 19 juli -, kruipen de vrije geesten weer uit hun holletjes om deel uit te maken van het magische Buiten Westen festival. Heerlijke deuntjes, gemoedelijke sfeer, hapjes en drankjes waar de creativiteit haar hoogtij viert. Voor de derde keer in het Westerpark te Amsterdam: een combinatie van muziek, vindingrijkheid en genieten van elkaar. Singer-songwriters geven kleine concerten, duik in de sauna van Hot Mama, aanschouw het decor van Decodel of geniet van een avondmaal verzorgt door Koreaans restaurant Yokiyo. 

Zes organisaties uit het Amsterdamse nachtleven slaan de handen ineen om gezamelijk een nacht van ultieme fantasie te creëren. Samen met de bezoekers belooft dit weer een spectaculaire editie te worden. Diversiteit, originaliteit en creativiteit. Pleinvrees, ZeeZout, NGHTDVSN en artiesten als Apparat, Joris Delacroix en Claptone in de line-up. 

Kaarten zijn te koop via de Buiten Westen website, Facebook en kosten € 42,50.
www.buitenwesten.am | www.facebook.com/BuitenWesten

Volledige food aanbod

Brandt & Levie, Pomms’, Yokiyo, Curryup!, Old Scuola, Satéman, Burgermeester, Crepes mobiel, Köfte Kanto, Acai, Vleesch noch Visch, Sweet Wheels, Keuken van het Ongewenste Dier, Dutch Weed Burger en Scroppino’s van BUS Event solutions.

In het kort

Buiten Westen ☮ 2014
Zaterdag 19 juli 2014 | 12.00 – 23.00 uur
Westerpark – Amsterdam

BLVD doet uiteraard verslag van dit te gekke festival! See you saturday! 

(Oh ja, check hieronder gelijk de time-table!) 

Tags: